ICT VALLEY

Voor ICT-bedrijven in de Food Valley

adver online GEMAK EN INKOOPVOORDEEL VOOR UW RECRUITMENT & ARBEIDSMARKTCOMMUNICATIE!hrijven

ICT Valley biedt inkoopvoordeel voor haar leden door met externe aanbieders samen te werken. Met de grootst mogelijke zorgvuldigheid worden deze aanbieders geselecteerd. Daarom is ICT Valley een samenwerking aangegaan met Adver-Online, specialist in online recruitment. U kunt al uw online recruitmentcampagnes aan Adver-Online uitbesteden. Bijvoorbeeld voor het plaatsen van vacatures en het bouwen en versterken van uw Employer Brand (uw merk als werkgever).

Voor recruitment is het van groot belang om te weten waar nieuwe medewerkers zich bevinden en om ze via de juiste kanalen, zoals jobsites en social media en mobiele apps, te bereiken. Dankzij de samenwerking met Adver-Online kunnen wij u als lid ook voor uw recruitmentcampagnes de beste oplossingen bieden tegen een scherp tarief.

Alle voordelen op een rij:

  • Adver-Online biedt zeer scherpe tarieven bij verschillende uitgevers;
  • Plaatsen van uw vacature(s) op meer dan 300 jobsites, social media, mobiele apps, printmedia, nieuwsbrieven, blogs en via digital signage (digitale schermen op 3.500 locaties);
  • Expertise van de arbeidsmarkt en dus maatwerkadvies m.b.t. uw vacature;
  • U hoeft alleen uw vacaturetekst door te geven en Adver-Online doet de rest;
  • Geen eigen contracten meer nodig en daardoor niet beperkt tot enkele (job)sites;
  • 83% van de vacatures worden binnen 6 weken ingevuld.

Hoe werkt het?

Adver-Online koopt groot in en heeft daarom goede overeenkomsten met meer dan 300 jobboards. Als lid maakt u dus tegen sterk gereduceerd tarief gebruik van hun advies en ervaring. U hoeft zelf geen verplichtingen meer aan te gaan met jobsites, maar u krijgt per functie een maatwerkvoorstel. Ook wordt uw vacature(tekst) geoptimaliseerd, gepost en gemonitord. Zij nemen voor onze leden dus alle werk uit handen.

Geïnteresseerd ? Vul het formulier aan de rechterzijde in!