Verslag ICT Borrel - Flynth verbindt zich aan ICT Valley

3.jpg

Tijdens een ledenbijeenkomst van ICT Valley in Barneveld op donderdag 15 december, werden 5 nieuwe leden voorgesteld. ProductIP, VDMBee, ITVitae en Open Up Technologies. Flynth adviseurs en partners wordt partner-lid van ICT Valley. Met haar expertise op het vlak van ICT en technologie wil ze ICT Valley en de leden bijstaan en adviseren. Jan van Esveld (vestigingsmanager Ede) en Peter van der Vijgh (senior adviseur IT bedrijven) tekenden vooraf aan de bijeenkomst een partnerovereenkomst.

De aanwezigen toonden aan dat ICT Valley meer bekendheid krijgt: mensen kwamen uit Amersfoort, Hilversum, Utrecht en Geldermalsen.

Nieuwe leden

ProductIP is expert in producteisen van non-food, gevestigd in Ede. Met inzet van een digitaal platform voorziet ze klanten over de hele wereld van informatie over producteisen (compliance). ICT is voor dit bedrijf een belangrijk hulpmiddel. Ze werkt met een digitaal platform dat vraagt om up-to-date kennis vanuit het vak. Hiervoor verwacht ze steun van ICT-Valley.

Ook VDMBee adviseert bedrijven met behulp van een digitaal dashboard, geschikt voor het afwegen van keuzes die bedrijven elke dag maken. Met inzet van ICT ontwikkelt dit bedrijf een hoogwaardig middel dat gebruikt wordt in het uitwerken en realiseren van een strategie. Het is gevestigd in Veenendaal en boogt op een lange ervaring in IT. ICT Valley kan dit bedrijf helpen entree te vinden bij bedrijven die hun strategie willen versterken en zicht willen krijgen in effecten van beslissingen.

OpenUp Technologies uit Lunteren wil de wereld verbeteren door relevante informatie realtime en real place beschikbaar te maken. Daarvoor wil ze de meest innovatieve technologieën ontdekken, toepassen en toegankelijk maken. Binnen ICT Valley verwacht ze partners te vinden die het jonge bedrijf kunnen versterken.

ITVitae uit Amersfoort leidt mensen met een vorm van autisme op voor de ICT-branche. Door aangepaste opleidingen en passende begeleiding helpt ze mensen een baan te vinden. De organisatie hoopt binnen ICT Valley bedrijven te vinden die de moeite willen nemen deze mensen een kans te geven en hun talenten te ontwikkelen.

 22.jpg

Lego

Gastheer van de avond was Leertouwer, dienstverlener in elektrotechniek, klimaat en ict. Maarten van der Boon, binnen het bedrijf bezig met R&D, innovatie en nieuwe business, leidde de groep door een spel met Lego Serious Game. Een beeldende manier om de strategie van een bedrijf, een team en de individuen te doorgronden. Van der Boon toonde zich een ware ambassadeur van de kleine steentjes die vooral bekend zijn als speelgoed voor kinderen. Hij liet ziet dat LEGO SERIOUS PLAY een beproefde methode is voor strategie- en visieontwikkeling, teamvorming het opzetten van plannen of het inzicht krijgen in innovatie. 

 1.jpg

Volgende bijeenkomsten

Ook in 2017 organiseert ICT Valley diverse bijeenkomsten. Meer informatie volgt binnenkort op www.ictvalley.nl. Voor vragen kunt u terecht bij Arnoud Leerling, programmamanager op arnoud@ictvalley.nl

Share this post: