aankondiging Diner Pensant

ICTValley en DCValley organiseren op maandag 30 oktober een Diner Pensant in de Wageningsche Berg voor een groep ondernemers, CEO's en influencers uit de regio*. Het verbinden van mensen, bedrijven, kennis en technologie staat bovenaan de agenda. Kenmerkend voor de ICT-bedrijven in de FoodValley is de onderlinge samenwerking. Door verdere verdieping en samenwerking kan de regio een onderscheidende positie creëren in Nederland. 

Het Diner Pensant, dat wordt georganiseerd voor genodigden, sluit op deze gedachte aan. Het thema dat hierin centraal staat is 'Blijvende groei in de FoodValley'. De veranderende samenleving heeft daar een groot aandeel in. Ontwikkelingen zoals machine learning, deep learning en blockchain zijn slechts voorbeelden van enkele technieken die de arbeidsmarkt, bedrijfsvoering en verdienmodellen gaan veranderen. Hoe dat gebeurt, horen we van diverse gastsprekers die bijdragen vanuit hun ervaring, specialisme, visie of organisatie. Aan tafel wisselen de aanwezigen daarover op ontspannende wijze gedachten uit, onder leiding van een tafeldame/heer. 

Het belang van deze thema’s is minstens zo relevant als blijvende kennisuitwisseling en het creëren van nieuwe netwerken. Door samenwerking ontstaan nieuwe kansen voor jong talent. Jong talent draagt daarmee op hun beurt weer bij aan de groei van IT en de Food Valley.

Over DCValley
DCValley bouwt aan een nieuw datacenter dat in 2018 operationeel moet zijn. Uniek aan het bedrijf is dat het een marktplaats biedt waar gebruikers en IT-dienstverleners, producten en diensten aan kunnen bieden. Datacenters zijn knooppunten van techniek, verbindingen en kennis. Ze vormen de basis en de plek van waaruit diverse diensten worden geleverd en waardevolle informatie wordt verwerkt en opgeslagen. De marktplaats van DCValley is het middel voor kennisuitwisseling, het creëren van economische meerwaarde en werkgelegenheid.

Wilt u meer weten over DCValley en/of op de hoogte blijven van de ontwikkelingen rondom de bouw van het datacenter? Bekijk dan hier de website of volg DCValley op Linkedin of Twitter.

* Deelname aan dit diner is uitsluitend op uitnodiging

Share this post: