ICT Ondernemer Hillstart Business Intelligence wint ook FD Gazelle Award

Hillstar-Business-Intelligence-wint-FD-gazelle-award.jpg

Tweemaal feest bij Hillstar deze week. Nadat zij vorige week te horen kregen dat zij ICT Ondernemer van 2016 van Veenendaal zijn, hebben zij nu ook de FD Gazelle Award gewonnen. Ze behoren daarmee tot een van de snelst groeiende bedrijven van Nederland. ‘Ik ben apetrots op ons team. Wij zijn dagelijks bezig met het verbeteren van actiegerichte inzichten bij onze klanten, in vakjargon noemen we dat Business Intelligence (BI). Als je dan zulke prijzen wint, dan is dat heel leuk om daar met zijn allen even bij stil te staan. Het is voor ons een kroon op het werk dat wij verzetten’, aldus Klaas Mollema, directeur bij Hillstar.

Wat doet Hillstar?

Hillstar is gespecialiseerd in het leveren van actiegericht inzicht in bedrijfsresultaat, ook wel bekend als Business Intelligence. ‘Waar BI vaak synoniem is voor rapportage, gaat Hillstar juist een stap verder. Medewerkers van bedrijven willen niet het traditionele voorraad- of debiteurenlijstje, maar zijn op zoek naar de uitzonderingen in hun debiteurenbestand of magazijn. Nog interessanter wordt het wanneer je systeem aangeeft welke artikelen je niet meer hoeft in te kopen, omdat daar geef behoefte naar is. Dat is een andere blik op data en dat is waar Hillstar haar klanten mee wint.

Wat is de FD Gazelle Award?

De FD Gazellen Awards zijn prijzen die Het Financieele Dagblad (onderdeel van FD Mediagroep) uitreikt voor de snelst groeiende bedrijven van Nederland. De FD Gazellen worden opgedeeld naar regio en omzetgrootte (drie categorieën). De snelste groeier binnen elke categorie wint de Gouden Gazellen Award. Aanmelden om het event bij te wonen kan hier!

Dit artikel verscheen op de website van Hillstar Business Intelligence

Share this post: