Smart Industry, hoe ga je om met dynamiek in de werkomgeving? [nieuwe opleiding!]

study.jpg

Informatisering, automatisering, wereldwijde communicatie, klanten in communities, nieuwe technologie, intelligente producten, lean en smart processen: de dynamiek op elk van deze gebieden neemt toe zowel in organisaties als in hun omgeving.

Bedrijven staan voor de uitdaging: hoe kunnen zij die externe veranderingen absorberen en deze succesvol toepassen in hun eigen bedrijfsprocessen?

De nieuwe opleiding Smart Industry aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen speelt in op deze nieuwe bedrijfskundige trend en leert studenten hoe om te gaan met de stijgende dynamiek in hun werkomgeving.

Voor wie?

De opleiding is bedoeld voor:

  • medewerkers op MBO-niveau die zich willen door ontwikkelen naar HBO-niveau;
  • medewerkers die beschikken over enkele jaren relevante praktijkervaring in een technisch bedrijf, waar innovatie en verandering een structurele invulling krijgen.

Over de opleiding Smart Industry

De tweejarige opleiding (Associate Degree) Smart Industry biedt medewerkers de kans om zich voor te bereiden op de dynamiek in hun werkomgeving: nieuwe producten, nieuwe diensten, nieuwe klanten en nieuwe of veranderende processen op alle aspecten van de bedrijfsvoering.

In het lesprogramma wordt de student gestimuleerd om creatief, flexibel en ontwikkelgericht te functioneren.

Smart Industry is een deeltijdopleiding. Het lesprogramma bestaat uit fysiek en online contactonderwijs en daarnaast zelfstudie. Het portfolio dat de student gedurende de studie realiseert, dient ook als toetsing bij de tussentijdse assessments. 

Opbouw van het lesprogramma

De cursus Smart Industry duurt in totaal twee jaar en bestaat uit vier semesters. Het eerste semester start al op vrijdag 2 september aanstaande. Er zijn nog een aantal studieplaatsen beschikbaar, waar u zich voor in kunt schrijven. Mocht dit te kort dag voor u zijn, dan is het volgende semester dat in januari start wellicht interessanter voor u.

Benieuwd naar de verdere inhoud van het lesprogramma?

Vraag een GRATIS brochure aan!

Rol voor ICT-bedrijven

Ook voor ICT-bedrijven is de opleiding Smart Industry relevant. Tijdens de opleiding gaan de studenten bij een aantal bedrijven langs om te ontdekken hoe deze bedrijven omgaan met de smart-ontwikkelingen. Alles wat de studenten hier leren en zien, kunnen zij vervolgens weer toepassen bij hun eigen werkgever.

Kortom: de cursus Smart Industry biedt nieuwe kansen voor ICT-bedrijven om hun positie in de sterk groeiende maar ook differentiërende markt te bepalen en in te nemen.  

Wilt u zich aanmelden voor de opleiding Smart Industry? Of wilt u uw medewerkers aanmelden voor de cursus? Neem dan contact op met Deny Smeets, opleidingsdirecteur van de opleidingen Informatie & Communicatie aan de HAN. U kunt hem bereiken via de mail: deny.smeets@han.nl of via +31 (6) 100 181 121. 

Share this post: