Sponsors gezocht: LAN-party 20 & 21 Januari voor nieuwe generatie ICT'ers

lanparty1.jpg

Voor de tweede keer dit jaar wordt er een LAN-party georganiseerd voor middelbare scholieren uit Veenendaal. Op vrijdag 20 en zaterdag 21 januari 2017 komen er +/- 400 scholieren bij elkaar om 24 uur met elkaar te gamen in de Basiliek in Veenendaal. Voor u als ICT-bedrijf is dit evenement een uitgelezen kans om uw bedrijf onder de aandacht te brengen bij een nieuwe generatie potentiële ICT'ers. 

ICT-bedrijven in Veenendaal hebben moeite met het invullen van vacatures. Het doel van het evenement is om middelbare scholieren – naast een plezierige dag te geven – ook kennis te laten maken met de ICT en in het speciaal ICT-stad Veenendaal. Op deze manier willen we middelbare scholieren enthousiasmeren om te kiezen voor een ICT- of technische opleiding.

De LAN-party start op vrijdag om 16:00 en eindigt zaterdag 21 januari om 16:00. De scholieren (12 – 16 jaar) komen voornamelijk van de scholen Rembrandt, CSV, CLV en Ichthus in Veenendaal. Het evenement wordt opgezet in de grote zaal van de Basiliek. Daaromheen kunnen bedrijven hun product(en), het liefst op een interactieve manier, laten zien. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld een robot die eieren verpakt.

Via de website van de Basiliek kunt u zien hoe de locatie er uit ziet.

lanparty2.jpg

Een kleine sfeerimpressie van voorgaande editie van de LAN-party. Deze vond plaats op 11 en 12 maart op het Christelijk Lyceum Veenendaal (foto's door Niek Drost)

Sponsor worden van de LAN-party?

Zoals bij elk evenement zijn er sponsoren nodig om het evenement tot een succes te brengen. Heeft u interesse om deze editie van LAN-party te sponsoren? Lees dan de onderstaande opties goed door.

Optie A:
Uw bedrijf toont op een interactieve manier zijn/haar product(en) op het evenement om de middelbare scholieren hiermee te enthousiasmeren voor een ICT-Technische opleiding.

Wat levert het uw bedrijf op?
Exposure gedurende het evenement door de stand en het logo op het grote scherm. Verder zal het bedrijf in nieuwsuitingen benoemd worden. Hierbij kunt u denken aan regionale/landelijke kranten maar ook op Social Media.

Optie B:
Uw bedrijf doet een financiële bijdrage aan de LAN-party.

Wat levert het uw bedrijf op?
Uw bedrijf zal in de nieuwsuitingen benoemd worden. Via social media zullen alle betrokken bedrijven benoemd en bedankt worden. Op het evenement zelf is een groot scherm aanwezig waarop de diverse sponsoren ook getoond worden.

Optie C:
Uw bedrijf sponsort in goederen of diensten die nuttig zijn voor het evenement. U kunt denken het netwerk, meubilair, catering, publiciteit etc.

Wat levert het uw bedrijf op?
Net als bij de andere opties zal het bedrijf benoemd worden in de verschillende nieuwsuitingen. Ook zal het logo getoond worden op het grote scherm tijdens het evenement.

Natuurlijk is er ruimte voor andere sponsoringsopties of een combinatie van bovenstaande opties. Heeft u interesse? Klik dan op onderstaande button om het contactformulier in te vullen. 

Ik wil sponsor worden!

Share this post: