Kom naar de FoodValley Ondernemersmanifestatie op 27 oktober

foodvalley.jpg

Willen we FoodValley tot een succes maken voor iedereen in de regio, zullen we moeten investeren. Vooral in samenwerking. Kennis wordt toegepast als mensen gaan samenwerken. Ondernemers met ondernemers. Onderwijs en bedrijven. Overheid en markt. We hebben geleerd dat dit niet vanzelf gaat.

Daarom organiseren we de Ondernemersmanifestatie 2016. Bedoeld voor alle partijen in de FoodValley regio, ondernemers in het bijzonder. We nodigen u van harte uit. U hoort de laatste ontwikkelingen, u kunt uw standpunt verkondigen en zeker ook nieuwe mensen ontmoeten.

 ‘Samen de strategische agenda Foodvalley succesvol uitvoeren!’

Reserveer alvast donderdag 27 oktober van 15.30 uur tot 19.00 uur. We zijn de eerste gasten in de MiddenNederland Hallen in Barneveld. Een aanwinst voor de regio. Jacco Vonhof is de inleider van de middag. Hij is voorzitter van VNO-NCW Midden. Hij is vooral ook ondernemer. In 1993 begon hij zijn eigen glazenwassersbedrijf. Met een ladder en oude bestelwagen ging hij op pad. Inmiddels beschikt Jacco’s bedrijf over vestigingen in Zwolle en Almelo en 1500 medewerkers. Hij geeft zijn visie op regionale samenwerking vanuit het concept FoodValley.

We bespreken 4 actuele thema’s met elkaar. Deze thema’s vind je terug in de Uitvoeringsagenda FoodValley regio, die is opgesteld door vertegenwoordigers van ondernemers, onderwijs en overheid, de zogenoemde Triple Helix. Dit is de agenda waar partijen gezamenlijk aan werken.

1. Technologie en robotica
Welke kansen doen zich voor in de agrofoodsector en hoe spelen bedrijven in de regio hierop in?

2. Onderwijs en arbeidsmarkt
Hoe kunnen onderwijs en ondernemers samen blijven investeren in goed opgeleid personeel?

3. Bouw en infra
Hoe gaat het met het World Food Center? Biedt de ontwikkeling en realisatie kansen voor regionale bedrijven, met name in de bouwsector?

4. Mobiliteit
Wie gaat zich hard maken voor het oplossen van de knooppunt A1-A30? Wat kunnen we van de provincie Gelderland en van het Rijk verwachten?

Meld u vandaag nog aan via: www.omf16.nl.

Martin Ruiter, voorzitter Federatie Ondernemerskringen Valleiregio (FOV) Frank Bieze, voorzitter VNO-NCW Valleiregio

 

Share this post: