One4Marketing en Educate ontwikkelen masterclass Social Marketing

Social Marketing Masterclass

VEENENDAAL – 15 MAART One4Marketing en Educate slaan de handen in één. Samen hebben zij de masterclasses Social Marketing ontwikkeld. De eerste training, bedoeld voor leidinggevenden met marketing in hun portefeuille,  wordt op 18 april en 2 mei gegeven in Veenendaal.

In de training worden alle aspecten van Social Marketing behandeld. De  deelnemers leren in korte tijd alle relevante tactieken voor de verschillende social media kanalen. Zij leren hoe zij social marketing optimaal kunnen integreren in hun bedrijf en hoe zij kunnen meten wat deze vorm van marketing hen uiteindelijk oplevert. Social marketing heeft per definitie betrekking op het hele beslisproces.

Uit onderzoek van ICT Valley blijkt dat er een grote kennisvraag is bij de lokale ondernemers over deze vorm van marketing. In het onderzoek werd aangegeven dat er behoefte is aan scholing op dit gebied. One4Marketing en Educate gaan dit gat praktisch en doelgericht opvullen.

De masterclass wordt gegeven op een hoog niveau en is bedoeld voor managers en adviseurs die (al dan niet als verantwoordelijke) betrokken zijn bij de visie, beleidsontwikkeling en implementatie van marketing, communicatie en/of sales in B2B-ondernemingen. De sprekers hebben jarenlange ervaring in het bedrijfsleven en in het gebruik van media.

Voorafgaand aan de masterclass ontvangen de deelnemers een checklist. De masterclass zelf duurt twee volledige middagen. Na de eerste middag heeft iedere deelnemer enkele weken de tijd het geleerde te beproeven en zich voor te bereiden op de tweede middag. Hierdoor is het leereffect optimaal. De tweede middag eindigt met een op maat gemaakt plan voor social marketing. Hoewel het om twee volle middagen gaat, kost deze masterclass slechts 495 ex btw.

Meer informatie vindt u op deze website.

Share this post: