Aatop ICT is businesspartner van ICT Valley Veenendaal geworden


aatop kantoor veenendaal

In de eerste week van september 2013 is Aatop ICT partner geworden van ICT Valley Veenendaal. Aatop verhuisde in juni dit jaar van Barneveld naar Veenendaal. Onze interesse werd gewekt door ICT Valley. Enkele gesprekken verder bleek dat Aatop ICT en ICT Valley een aantal gezamenlijke doelen nastreven. Niet gek dus om daarom een partnerschap aan te gaan en zo elkaars netwerk uit te breiden en te versterken.

Aatop ICT ziet in Veenendaal de ICT bedrijven steeds verder groeien en concludeert dat veel van hen met dezelfde struikelblokken te kampen hebben. Vaak groeien ze snel en presteren ze goed, maar is het lastig om (op tijd) de juiste ICT professionals te vinden. Aatop ICT helpt organisaties graag bij het invullen van dergelijke vacatures. Een deel van de missie van ICT Valley is dat ICT bedrijven en ICT professionals elkaar vinden. En dat ligt precies in de lijn met de core business van Aatop ICT.

Binnenkort zullen de vacatures van Aatop ICT dan ook te vinden zijn in de vacaturebank van ICT Valley en zullen enkele Aatop ICT recruiters maandelijks een blog verzorgen. Daarnaast zijn de gesprekken over de verdere invulling van het partnerschap met ICT nog gaande.

Wilt u meer weten over Aatop ICT, neem dan contact op via ict@aatop.nl of bel 0318 - 495 310.

Share this post: