Renflex stelt software veilig via Ottens IT-notaris en Software Borg

De producten van Renflex Software zijn meer en meer onmisbaar voor haar klanten. Voor deze klanten is het van groot belang dat deze software veilig en betrouwbaar is én blijft. Via een escrow regeling bij Ottens IT-notaris en de beoordeling door Software Borg zijn Renflex en haar klanten hiervan verzekerd.

Renflex deponeerde op 29 juli 2014 de broncodes van haar software bij IT-notaris Ottens in Veenendaal. Voorafgaand controleerde een technisch inspecteur van Software Borg de broncode op volledigheid en werkzaamheid. Met een positief resultaat; de software voldoet aan alle strenge kwaliteitscriteria. Door het deponeren van de broncodes zijn de auteursrechten vastgelegd.

Alle licentienemers van Renflex kunnen deelnemen aan de escrowregeling. De regeling zorgt voor continuïteit, zowel de rechten op het gebruik van de software als het onderhoud zijn veiliggesteld. De licentienemers voldoen nu aan de wettelijke plichten en hebben de informatiebeveiliging geregeld.

"Met het deponeren van onze broncode bij Ottens IT-notaris stellen wij de continuïteit van onze software en auteursrechten veilig. Onze informatiebeveiliging is hiermee goed geregeld en wij voldoen aan de wettelijke plichten." aldus Paul Vaarwerk, directeur van Renflex.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: IT-notaris Ottens: mr. Roland Ottens tel. 0318 55 28 28 www.DeNotarisVoorICTBedrijven.nl

Share this post: