Met recht een ICT ondernemer

Veenendaal aan de A12 is ICT Valley. Dat klinkt interessant voor een ICT ondernemer. Centraal met goede voorzieningen. Wat goede voorzieningen zijn, is voor elke ondernemer anders. Voor mij als advocaat/ondernemer betekent het de nabijheid van in ieder geval twee rechtbanken.

Niet dat ik daar echt vaak naar toe hoef. Nee, zeker niet. Als advocaat ga je voor goede resultaten voor de klant. Dat probeert een ICT ondernemer ook.

Geef mij uw problemen, ik los ze op. Altijd een oplossing? Met meer dan 100% inzet wordt gegaan voor die klant. Net als in de ICT is in het recht echter niet alles te voorzien.

Ja, het is te voorzien als u een contract laat opstellen dat u vaker wenst te gaan gebruiken met contractspartijen. Dan heeft u de regie in eigen hand. Maar zodra er andere ondernemers en/of particulieren, waaronder ook werknemers bij betrokken zijn, dan ontstaat er dynamiek. Het kan allemaal voorspoedig verlopen, maar er kunnen zich ook strubbelingen voordoen.

Dat is ook elke keer weer de uitdaging. Het beste voor de klant bereiken, en wel vanuit ICT Valley. Een goede uitvalsbasis om klanten binnen en buiten ICT Valley te bedienen. Dat heb ik zelf ervaren.

Ook als ICT ondernemer wordt u geacht de wet te kennen. U dient juridisch goed te handelen zodat u zich met recht een ICT ondernemer kunt noemen. En dat kan in Veenendaal, dat kan in ICT Valley.

Deze blog is geschreven door Annette Wolters-van Soest, advocaat en eigenaar van Advocatenkantoor Wolters te Veenendaal. Zij is gespecialiseerd in Arbeidsrecht en ook in Ondernemingsrecht en Contractenrecht. Grofweg gezegd helpt Advocatenkantoor Wolters ondernemers en particulieren bij ontslag en contract door juridisch advies te geven en procedures te voeren. Voor meer informatie kunt u haar website bezoeken via bovenstaande link.

Share this post: