ICT Borrel wordt aangevuld met Kennishapjes

Voor het jaar 2015 komt ICT Valley met een andere opzet van de ICT Borrel. Waar we gewend waren, eens per kwartaal, elkaar te ontmoeten bij Zeldzaam op de 1e etage gaan we daar bewust verandering in aanbrengen.

Living Lab
Om meer inspiratie op te doen, is het idee in elkaars keuken te kijken. Hiervoor willen we in het vervolg de ICT Borrel bij een ICT bedrijf in de regio organiseren!

Door ter plekke te horen en te zien wat Research en D en bestaande producten zoal kunnen, en welke zaken voor klanten en organisaties gerealiseerd worden, krijgen we meer gevoel bij wat ICT voor de Food Valley , en daarbuiten kan betekenen. Met als gevolg een groeiend bewustzijn en meer enthousiasme voor dit vakgebied.

Net als voor de Borrel hoeft u geen full time ICT- er te zijn om op bezoek te komen. Als u nieuwsgierig van aard bent en u bent de mening toegedaan dat Informatie & Technology ons als mensen verder brengt dan bent u van harte welkom.

Dit geldt voor mensen werkzaam in de Overheid, de Opleidingswereld als mede Ondernemers en hun personeel.


De eerste partij die haar deuren openstelt, is Detron aan de Traverse 1, 3905 NL Veenendaal. Deze dienstverlener beschikt over een moderne pand, diverse ruimtes, een interessant en aansprekend klimaatbeheersingssysteem, en een eigen café. Detron is één van de grotere ICT dienstverleners. Zij is al jaren  in Veenendaal gehuisvest en bedient vandaar uit een imposante klantenkring over heel Nederland.

U bent van harte welkom op donderdag 26 maart vanaf 17.30 u tot ca. 20.00 uur.

De ontspannen sfeer die we hebben kunnen opbouwen via recentere ICT Borrels willen we graag handhaven. Het hoofddoel: elkaar ontmoeten om zaken en wetenswaardigheden spontaan te kunnen uitwisselen, blijft gehandhaafd.

Maar we willen meer. Meer zien, meer beleven en meer meedelen.

We gaan de komende maanden een route maken langs verschillende  bedrijven in Veenendaal en de Food Valley. Niet alleen gaan we op bezoek, we gaan vooral kennis opdoen en delen.

Daartoe wordt de gastheer gevraagd om een korte presentatie voor te bereiden. Niet gericht op een commerciële boodschap maar vooral aan te sluiten bij nieuwe kennisonderwerpen, innovaties en kansen. Naast de host wordt door een tweede partij een speciaal item opgepakt en gepresenteerd. Dit keer wordt u geinformeerd over subsidiekansen en –mogelijkheden door De Breed & Partners uit Amsterdam, respectievelijk Breda.

Als derde mogelijkheid kunt u ter plekke zelf het woord nemen.

Om die reden nemen we vanuit ICT Valley steeds een draagbaar podium mee. Dit podium kunt u gebruiken om spontaan een VRAAG te stellen, een AANBOD te doen, een PRESENTATIE te geven of om een idee of mogelijkheid te PROMOTEN. We gaan ervan uit dat als u het woord neemt, dit voor het algemeen nut dient en niet beperkt wordt op RECLAME maken voor u zelf.

Door de ICT Borrel te completeren met diverse Kennishapjes  en iedere deelnemer in staat te stellen het woord te vragen, denken wij tegemoet te komen aan de door u uitgesproken wens tot meer impact van de borrel, een betere kennisdeling en verder uitbreiding van uw netwerk.

Share this post: