Koningin Maxima met SER toont interesse in ICT Valley

Op 23 april bezocht Hare Majesteit Koningin Máxima samen met SER -voorzitter Mariëtte Hamer het Info Support-kantoor, om daar met MKB-ondernemers in gesprek te gaan over de uitdagingen, oplossingen en ambities op personeelsgebied die zijn ontstaan door de coronacrisis.

ICT Valley (Gerrit Valkenburg) en ICT Campus (Manish Dixit) waren aanwezig bij dit gesprek om de uitdagingen die ook de ICT bedrijven in de Regio Foodvalley ervaren te duiden. De openstaande vacatures bij ICT bedrijven zijn onverminderd hoog en de druk om mensen uit andere beroepen om te scholen wordt steeds groter. Een regionale aanpak die let op vaardigheden in plaats van diploma's, goede selecties uitvoert, flexibele overeenkomsten toestaat en concreet aan de slag gaat dat is iets waar we als sector tijd en energie in willen laten steken.

Natuurlijk zijn veel meer zaken benoemd en wensen we de SER veel wijsheid in het samenvatten van alles wat ze in het land hebben opgehaald en met het schrijven van een degelijk advies over de regionale mobiliteitscentra voor de regering.

Om een indruk te krijgen van het bezoek:


Credits en copyright by InfoSupport

 

Share this post: