Nieuwsblog: maak je IT-carrière klaar voor de toekomst en tips voor een succesvolle transformatie met AI

Ook deze week delen we weer een aantal interessante ICT-nieuwtjes met u. In dit nieuwsblog: Maak uw IT-carrière klaar voor de toekomst, 8 strategische stappen voor een succesvolle transformatie met AI en de Nederlandse breedbandmarkt is in Q3 gegroeid naar 7,48 miljoen aansluitingen. 

Nederlandse breedbandmarkt in Q3 gegroeid naar 7,48 miljoen aansluitingen

De Nederlandse markt voor breedbandinternet is in het derde kwartaal van 2018 met 0,3 procent gegroeid naar 7,48 miljoen aansluitingen. De kwartaalgroei kwam vooral van T-Mobile (+17.000) en Ziggo (+ 13.000), waarmee de daling van Tele2 (-7.000) en KPN Groep (-5.000) te niet werden gedaan. Lees hier meer over het kwartaalrapport van Telecompaper over de Nederlandse vaste breedbandmarkt.

Maak jouw IT-carrière klaar voor de toekomst met deze kritische vaardigheden

Hoe de komende tien jaar er uit gaat zien is nog steeds in ontwikkeling. In het tijdperk van digitale transformatie moeten IT-professionals zich aanpassen aan een snel veranderende technologisch en het zakelijke landschap. Dit is waar je je carrière in de komende jaren op moet richten.

8 strategische stappen voor succesvolle transformatie met AI

Artificial Intelligence (AI) wordt wereldwijd door vele organisaties van elke omvang omarmd. Volgens wereldwijd onderzoek van analistenbureau Forrester onder beslissers over data- en analytics-technologie, heeft 51 procent van de organisaties al enige vorm van AI geïmplementeerd of is eerdere implementaties flink aan het uitbreiden. Zeker 20 procent is voornemens om binnen twaalf maanden met AI aan de slag te gaan. CIO's moeten een leidende rol spelen in de transformatie van het bedrijf op basis van artificial intelligence. Hier zijn 8 strategische stappen om die transformatie met succes aan te pakken.

Share this post: