ICT VALLEY

Voor ICT-bedrijven in de Food Valley

Experttafel over samenwerking ICT en maakbedrijven

Digital Days, ICT Valley

Vrijdag 10 februari 2023
12.00 – 14.00 uur 
Locatie: De Taverne (Basiliek, Wiltonstraat 56, Veenendaal) met brood en koffie/thee

Ondernemers uit de maak en ICT industrie kunnen tijdens de 'Digital Days' met elkaar in contact komen gedurende een 'netwerk-lunch en 'brainstorm/ronde tafel'.

Deze bijeenkomst vindt plaats op de Techday waar bijna 500 jongeren kennismaken met ICT en Techniek. De ondernemers krijgen een rondleiding zodat ze een indruk hebben wat deze jongeren daar doen. Daarnaast presenteert ICT Valley het project 'Werken in de IT' ofwel 'JustEnterIT'

Daarna is er de gelegenheid voor de ondernemers om aan de hand van voorbeelden uit de regio te brainstormen over hoe ICT en maakbedrijven elkaar beter kunnen vinden en hoe we dit in de regio kunnen versterken.

Programma
12.00 uur     Ontvangst in De Taverne (Basiliek) met brood en koffie/thee
12.30 uur     Korte rondleiding op Techday
13.00 uur     Presentatie/Brainstorm: Human Capital (Presentatie Werken in de IT) Cross-overs (voorbeeld van de dag + hoe gaan we dit in de regio meer doen?)
14.00 uur     Einde netwerklunch / bijwonen van prijsuitreiking Tech Day

Deelname aan deze experttafel is kosteloos. Aanmelden gaat via het formulier hiernaast.

De experttafel is een project binnen de Strategische Agenda van Regio Foodvalley en wordt mede mogelijk gemaakt door RCT Gelderland, Provincie Gelderland, Regio Foodvalley, VNO-NCW VeluweVallei en Federatie Ondernemerskringen Valleiregio. Deze experttafel wordt georganiseerd in samenwerking met ICT Valley.

Wij kijken er naar uit om u daar te zien! 

Voor: Partners, ICT ondernemers en MAAK bedrijven. 

Meld u hier aan