Groeien als (ICT) bedrijf

ICT valley GROEIEN

Speciaal voor onze leden hebben we een groeiprogramma opgezet. Wij helpen onze leden op weg naar groei met een scherpe groeistrategie, waarmee je focus aanbrengt en je ambities waarmaakt. Daarnaast geloven we in de kracht van het open ondernemerschap: leer van elkaar en versterk elkaar.  

Het groeiprogramma bestaat uit 3 onderdelen:

Mentorprogramma

We werken nauw samen met verschillende groeiprogramma’s in de regio en beschikken zelf ook over een grote pool aan expertises. Benieuwd hoe je het juiste team creëert om doelen te behalen, waar je talent vandaan haalt of weten of jij je cashflow voldoende op orde hebt? Kom dan langs bij het ondernemersloket. Op basis van jouw vragen matchen we jou met de juiste mensen uit ons netwerk en begeleiden we je op weg naar groei. Middels onderstaande knop vind je een overzicht van onze mentoren en kun jij je aanmelden voor ons ondernemersloket.

Naar het mentorprogramma >>

Kennisevents voor groeiers

We verzorgen per jaar 3 inhoudelijke kennisevents rondom groei- en strategische vraagstukken om jou op weg te helpen met jouw (groei)vraagstukken. De onderwerpen van deze sessies worden bepaald o.b.v. de wensen van leden van ICT Valley.
Tijdens deze events hoor je expertverhalen van (regionale) ondernemers op dit thema.
Tevens gaan de deelnemers in discussie over hun eigen uitdagingen. Ervaren moderatoren (expertnetwerk nlgroeit) en inspiratoren (nlgroeit mentoren) begeleiden deze rondetafel-discussies.

Daarnaast organiseren wij jaarlijks een zogenoemde ‘Innovatie safari’. Dit is een event waarbij we nieuwe inzichten opdoen buiten de geijkte lijntjes om het ondernemersbewustzijn maximaal te prikkelen.

Naar de evenementenpagina >>

Business lapps

Maak structureel tijd vrij om aan in plaats van in je bedrijf te werken en neem deel aan ons concrete groeiprogramma in samenwerking met Business Versneller. Gebaseerd op het principe van ‘open ondernemerschap’ gaan we met elkaar aan de slag om jouw(groei)ambities tot stand te brengen. Open ondernemerschap wil zeggen dat voor ieder bedrijf geldt dat er altijd meer kennis, ervaring, talent, netwerk en energie is buiten je bedrijf dan in je bedrijf. Leer van elkaar, kom tot nieuwe inzichten en versterk je eigen onderneming.

In 10 sessies met 15 andere, gelijkgestemde, ondernemers werk je aan het 1000 dagen doel voor jouw organisatie. Tussen de bijeenkomsten door is er coaching en support beschikbaar door de experts van Business Versneller. De kosten hiervoor zijn € 2.175 per jaar.

Coaches

Onze diensten samengebracht in een Menukaart

De activiteiten die ICT Valley ontplooit ter ondersteuning van ICT bedrijf in Veenendaal en de FoodValley.
Responsive Layout

VACATUREBANK

ICT Valley is een uitgelezen plek om uw vacature te plaatsen en de toekomstige werknemers te werven.

Lees meer
Retina Graphics

OUTPLACEMENTBANK

Ons uw eigen outplacementtraject de mogelijkheid uw medewerkers via ons matchprogramma.

Lees meer
Powerful Performance

DETACHERINGSBANK

Ons matchprogramma stelt u en andere bedrijven in staat perseneel aan elkaar uit te lenen.

Lees meer
#

ONDERWIJSBANK

In de onderwijsbank van ICT Valley kunt u aangeven wanneer u ruimte heeft voor stageopdrachten.

Lees meer
Retina Graphics

INVESTERINGSBANK

Wij brengen vraag en aanbod op het gebied van investeringen, ondersteuning en/of begeleiding.

Lees meer
Powerful Performance

PROMOTIEBANK

Het promoten, bloggen en cureren van nieuws zorgt voor een zeer duidelijke online aanwezigheid.

Lees meer

Advertentie

Partners van ICT Valley

  • Clients
  • Clients
  • Clients
  • Clients