ICT GROWTH ACCELERATION PROGRAM

ICT Growth Acceleration Program 

Stichting voor ICT Professionals en ICT Valley starten nieuwe trainingen van het ICT Growth Acceleration Program. Bent u ICT-starter of ICT-ondernemer met groeiambitie? Verzeker u van efficiënter verkopen van uw softwareproducten door u te laten trainen door succesvolle, ervaren ICT-entrepreneurs.

Resultaat is dat u in staat bent om de cyclus van productontwikkeling tot omzet aanzienlijk te verkorten. Veel aandacht wordt besteed aan marktfocus, aan marketing-communicatie en verkoop, aan omzet uit bijbehorende diensten, aan extra omzet uit indirecte kanalen als resellers en OEM’s en aan het netwerken met partners. Na de trainingen bent u commercieel flink aangescherpt en klaar voor actie!

Unieke trainingen

Meer softwareverkoop en een hogere omzet

In tegenstelling tot andere meer algemene verkooptrainingen, die gericht zijn op persoonlijke vaardigheden en ontwikkeling, legt dit programma de nadruk op ‘het behalen van een hogere omzet met de verkoop van specifieke softwareproducten. Het is toegankelijk voor u als ondernemer of sales- en developmentmanager. Er zijn negen verschillende trainingen, welke u apart of in combinatie kunt volgen. Klik op de links voor meer informatie en aanmelden.

1. ICT Business Development
2. Technologie (strategische keuzes)
3. Software verkopen
4. Verkoop via Resellers
5. Verkoop aan OEM’s
6. Effectief leads genereren (marketingcommunicatie)
7. Cold Calling
8. Professioneel offreren
9. Omgaan met klanten

Persoonlijk en praktisch

In het ICT Growth Acceleration Program is ruimte voor uw eigen praktijkcase. Vanuit het netwerk van Stichting ICT Professionals worden zeer ervaren IT-entrepreneurs ingezet, die in uw case ook zullen adviseren. Daarnaast zijn de trainers actief in de FoodValley regio en kennen ook uw omgevingspecifieke vraagstukken.

De workshops vinden in de avonduren plaats in het gebouw VONK360 op de ICT campus in Veenendaal.

ICT Growth Accelaration Program