ICT VALLEY

ICT Opleidingen CHE

HBO-ICT Voltijd bachelor

Een slimme app om voorraden bij te houden? De digitale beveiliging van een ziekenhuis verbeteren? Zorgen dat je medewerkers en klanten overal ter wereld veilig en snel bij jouw data kunnen komen? In de vierjarige bacheloropleiding HBO-ICT leer jij hoe je dit soort ICT-oplossingen ontwikkelt en realiseert.Vanaf vandaag is het mogelijk voor studiekiezers om zich in te schrijven voor de voltijdopleiding HBO-ICT aan de CHE! Het centrale inschrijfsysteem voor het hbo,Studielink, heeft de inschrijving geopend.

IT voor mens en organisatie

ICT heeft een groeiende impact op ons dagelijks leven. Marketing, logistiek of klantcontact; bedrijven, organisaties en overheden gebruiken ICT voor een steeds groter deel van hun processen. Zelf weet je waarschijnlijk niet beter dan dat je je muziek streamt, je vakantie online boekt en je bankzaken op je smartphone regelt. Logisch dat de vraag naar ICT-professionals nog altijd groeit. En als je straks van de CHE komt heb je helemaal een streepje voor. Bij ons groei je namelijk uit tot een verbinder tussen de bedrijfsprocessen, de techniek en de mensen. Je hebt niet alleen aandacht voor het doel en de technische mogelijkheden, maar ook voor de manier waarop die mogelijkheden effectief gebruikt worden en waar de grenzen van privacy en veiligheid liggen. En je leert hoe je effectief en daadkrachtig samenwerkt aan de IT-oplossingen van morgen. Dus zoek jij een opleiding op het snijvlak van ICT en bedrijfskunde? Dan is HBO-ICT iets voor jou.

Meer weten? 

Meer informatie vind u op onze website www.che.nl/ict.

 

Associate degree ICT Service Management

De ICT'er van de toekomst? Dat is iemand die technische vaardigheden combineert met inzicht in bedrijfsprocessen en sterke sociale vaardigheden. Juist voor die menskant is veel aandacht in deze opleiding aan de CHE. Hierdoor kan jij straks ICT-oplossingen ontwikkelen die aansluiten bij wensen van gebruikers en organisaties écht verder brengen.

Meer weten? 

Meer informatie vind u op onze website https://www.che.nl/opleidingen/deeltijd/associate-degree/ict-service-management

 

Ja, ik meld mij ook aan!