Startersloket
Ondersteuning en coaching voor ambitieuze ICT ondernemers

Bij het ICT Campus Startersloket vind jij als startende ICT/tech-ondernemer de juiste hulpmiddelen om van jouw bedrijf of idee een succes te maken. In een gesprek bekijken we samen de behoefte en de manier waarop het Startersloket jou kan helpen Meld je hier rechts aan voor het startersloket op donderdag 16  januari bij ValleyStars (Landjuweel 3, Veenendaal). 

Het startersloket vindt eens in de twee maanden plaats. Bij openstelling kun je langskomen en ga je in gesprek met één of twee vertegenwoordigers die jouw vraag opvangen en deze vervolgens uitzetten bij de juiste contactpersoon in ons netwerk. Wil jij bijvoorbeeld weten hoe jouw bedrijf sneller kan groeien? Ontdekken wat de potentie is van jouw idee? Of wil je nog beter worden in het vermarkten van jouw product? Eén van de vervolgstappen van het Startersloket kan het ACCELERATE! Programma zijn.

Het startersloket biedt advies en ondersteuning op  4 gebieden:

Facetten startersloket

1. Deelname aan het ICT Campus Startersnetwerk
Als ICT-starter in de regio Foodvalley word je gratis lid van het startersnetwerk. Dit netwerk is gelinkt aan de Stichting ICT Valley, waar gevestigde ICT ondernemers bij aangesloten zijn.
Je ontvangt nuttige informatie maar ook uitnodigingen voor de activiteiten die ICT Valley organiseert, zoals netwerkborrels, seminars en informatieve bijeenkomsten. Verder verzorgen we binnen dit netwerk regelmatig workshops speciaal voor starters over o.a. investor readiness, customer development en slimme marktanalyse.

2. Coaching 
In het startersprogramma kun je gekoppeld worden aan een coach. Dit is een ervaren ICT-ondernemer uit de regio die begrijpt voor welke uitdagingen je staat en je de juiste vragen stelt op weg naar een succesvol bedrijf. 

3. Training
Twee keer per jaar wordt het Accelerate! Programma aangeboden. Met deze training boost je jouw idee naar een volwaardig ondernemingsplan. Hoe? Door coaching en workshops van professionals zodat je in een korte periode klaar bent om te starten. Een unieke mogelijkheid om je idee om te vormen naar een Startup. Daarnaast worden er door het jaar heen geregeld workshops aangeboden waaraan je kunt deelnemen en waarin een specifiek thema in workshop vorm wordt aangeboden.

4. Funding
De ICT Campus heeft een eigen fundingcommunity waar ondernemers uit de regio, investeerders en coaches aan verbonden zijn. In deze community houd je je businessplan tegen het licht. Wat is de potentie, haalbaarheid en investor readiness? Ook zie je direct welke investeerder bij jouw bedrijf zou passen, vervolgens kun je direct contact leggen.

Eerste-bezoekers-2

Het eerstvolgende startersloket is op donderdag 16  januari bij ValleyStars aan de Landjuweel 3 in Veenendaal. Meld je hier rechts snel aan!

Het Startersloket is opgezet vanuit ICT Campus en werkt samen met Stichting ICT Valley, de Rabobank, Oost NL, Dynova, Hillstar, Vonk360 en de gemeente Veenendaal. Meer informatie over ICT Campus vind je hier.

 

 

 

Aanmelden Startersloket

Copyright © ICT Campus