Inspiratiedag 5G en IoT

Inspiratie dag op zoek naar 5G use cases

Aanleiding

Ontwikkelingen zoals verstedelijking, klimaatverandering, arbeidsparticipatie, digitalisering, mobiliteit en de uitputting van grondstoffen vragen oplossingen waarin technologie een steeds belangrijkere rol speelt. Investeringen in de intelligentie van bedrijfssystemen (“Smart City”, “Smart Industry”, “Smart Farming”) zijn daarom van groot belang voor onze toekomst.

T-Mobile zal in 2020 als eerste landelijk 5G gaan introduceren. T-Mobile ziet 5G als een enabler van verdere digitalisering van bedrijven, door het bieden van connectiviteit voor Internet of Thing (IoT) en connectiviteit voor bedrijfskritische spraak en data communicatie toepassingen. Voorbeelden zijn datacommunicatie met een gegarandeerde lage reactietijd (‘low latency’) of gegarandeerde bandbreedte. Dit is bijvoorbeeld van belang voor toepassingen die gebruik maken van automatic guided vehicles.

We nodigen u van harte uit voor de 5G & IoT inspiratie dag

T-Mobile wil graag samen met u gaan ervaren/ondernemen welke voordelen 5G connectiviteit kan brengen voor onder andere de digitalisering van bedrijfssystemen. Daarnaast wil T-Mobile graag samen met u op zoek naar de toegevoegde waarde van 5G connectiviteit voor burger en bedrijven. Ondernemen doe je niet alleen en daarom willen we dit graag samen met partners doen die ervaren zijn in het digitaliseren van bedrijfsprocessen

18 november organiseert T-Mobile samen met Foodvalley in De Basiliek in Veenendaal een speciale 5G inspiratie sessie. Hier worden de mogelijkheden van 5G verkend. Er wordt gekeken naar toepasbaarheid, haalbaarheid, duurzaamheid en implementatie van slimme toepassingen ter verbetering of vernieuwing van uw huidige bedrijfsprocessen en / of producten.

Samen op zoek naar oplossingen die het verschil maken

Deze dag willen we u inspireren om vervolgens samen met ons op zoek te gaan naar 5G & IoT oplossingen die het verschil gaan maken op de maatschappelijke vraagstukken van de toekomst! We willen u de mogelijkheid geven om als een van de eerste zicht te krijgen op nieuwe toepassingen en de laatste ontwikkelingen omtrent 5G connectiviteit.

Programma

15:00  - Inloop
15:30  - Demo hour
16:30  - Break-Out(s)
18:00  - Diner
19:00  - Foodvalley ICT Awards
21:30  - Borrel