Beschikbaar: 12 Microsoft Azure specialisten

Cloudopleider.it uit Ede is in samenwerking met ITPH Academy uit Zwolle gestart met het opleiden van 12 kandidaten tot Cloud Certified Technical Azure specialist! Binnenkort voor u beschikbaar!

Realistisch aanbod!

Wij zijn samen een overeenkomt aangegaan met een aantal Werkgevers Servicepunten, waarbij werkeloze ICTers zijn (om) geschoold tot Cloud Certified Technical Azure Specialist.

Een intensief traject waarbij hun kennis, kunde en vaardigheden weer in de ‘huidige tijd en toekomstige tijd’ zijn gezet. En ze hierdoor weer aansluiten bij de vraag uit de markt. Sterker nog, ze lopen voorop in kennis en vaardigheden, met name op het Microsoft Azure Platform.
Dat is goed nieuws; een nieuwe lichting modern geschoolde ICTers, ook in de Food Valley!

Deze Professionals hebben aantoonbare kennis en vaardigheden op het gebied van Cloud concepten en Cloud implementaties. Ze kunnen de meest gangbare modellen zoals Sofware-as-a-Service (SaaS), Platform-as-a-Service (PaaS) en Infrastructure­-as-a-Service (IaaS), evalueren en toepassen. Als Certified Cloud Technology Professional zijn zij bovendien bekend met de specifieke ken­merken, voordelen en doelen die er zijn te behalen met Cloud omgevingen en/of op Cloud ge­baseerde oplossingen. Verder zijn ze je in staat om gangba­re bedreigingen en aanvallen op Clouddiensten en ondersteunen­de IT-resources te identificeren. Ze weten ook welke beveiligings­maatregelen er ingezet kunnen worden om risico’s te verkleinen.

Daarnaast zijn deze professional in bezit van het Microsoft Technology Associate certificaat 98-369. Zij kennen de principes van Cloud computing en hoe deze principes zijn geïmplementeerd in Microsoft Azure. Daarnaast kunnen zij hulp bieden bij het implementeren van de Azure infra-structuur. 

Ze zijn in bezit van MCSA-certificaat certificaat 70-533 - Implementing Microsoft Azure Infrastructure Solutions. Hiermee hebben zij kennis opgedaan van het Azure platform en hebben de mogelijkheid om een infrastructuur (gedeeltelijk) in Azure te draaien. Ze zijn bekend met onderwerpen als Virtuele machines, netwerken, websites, storage, Active Directory.

Met de studie voor het certificaat 70-532 examen (Developing Microsoft Azure Solutions) kunnen zij applicaties te bouwen op het Azure Platform. Het bouwen van schaalbare oplossingen, het hosten van de applicatie op Azure en het opslaan van data in storage is aan bod gekomen. 

Deze professionals worden opgeleid tot MCSA: Cloud Platform Microsoft Certified Solutions Associate

Voor meer informatie, zie www.cloudopleider.it of www.cloudrecruiter.it of neem contact op met Arie de Bruin

Info@cloudrecruiter.it of bel even 0318-760097. Leuk!

Share this post: