Eerste sessie Elevation Concepts met de Dynamics User Group een groot succes!

Kasteel Doorwerth

Op 12 maart 2013 vond een succesvolle eerste sessie van Elevation Concepts met de Dynamics User Group plaats met als titel: ‘Het kan echt! Al uw verkoop informatie op uw tablet/smartphone realtime geïntegreerd met Dynamics’

De sessie vond plaats op de sfeervolle locatie Kasteel Doorwerth. Samen met onze klant Jacques van der Meer van SMW Holland hebben wij aan de deelnemers kennis overgedragen hoe je Dynamics kunt ontsluiten op een tablet of smartphone. De aanwezigen waren onder de indruk van de totale oplossing en de snelheid van gegevensverwerking van en naar Dynamics

De iPad oplossing die wij voor SMW Holland hebben ontwikkeld, is realtime gekoppeld aan Dynamics. Verkopers (en klanten zelf) kunnen orders invoeren op de iPad welke direct worden verwerkt in Dynamics.

Na dit ‘samenspel’ te hebben gedemonstreerd discussieerden wij over de nieuwe mogelijkheden en voordelen hiervan. Jacques van der Meer legde uit hij nu direct inzicht heeft in de bestellingen. Daarnaast is in de loop van de tijd een gelijkmatiger bestelpatroon ontstaan. Hierdoor worden bedrijfsprocessen veel gelijkmatiger belast. En dat niet alleen: deze processen zijn veel stabieler geworden doordat bij ziekte van personeel de ordering gewoon doorloopt. Daarnaast geeft hij aan dat zijn verkopers zijn gegroeid van ‘orderophaler’ naar adviseur van de klant. Het aardige is ook dat de SMW producten veel beter vindbaar zijn op internet waardoor er vragen komen uit andere branches. Tot slot bespaart SMW Holland veel tijd doordat het niet meer nodig is om handmatig orders in te voeren, er minder fouten worden gemaakt en de facturatie is gedigitaliseerd.

Meer weten: bel Elevation Concepts, 0318 701016 of kijk verder op de website van Elevation Concepts (www.elevationconcepts.nl)

Share this post: