Voormalige Mayo Executive naar VitalHealth als Chief Medical Officer [Persbericht]

https://schermovername.vitalhealthsoftware.com/logo.png

Ede, 10 april 2013

Dr. Lester E. Wold (Les) is in dienst gekomen als Chief MedicalOfficer bij VitalHealth Software. VitalHealth, opgericht door Mayo Clinic (US) en Noaber Foundation (NL), is enthousiast over deze versterking van het leadership team.

Dr. Wold zal in zijn nieuwe rol een bijdrage leveren aan de product- en marktstrategie van VitalHealth en betrokken zijn bij de uitbouw van VitalHealth’s positie in Noord Amerika.

“We zijn erg enthousiast over het feit dat Les ons team komt versterken en ons gaatondersteunen bij hetontwikkelen en vermarktenvan eHealth-oplossingen in de snel ontwikkelende Amerikaanse markt. Les brengt veel leidinggevende –en klinische ervaring mee naar VitalHealth en we zien uit naar de samenwerking” aldus Blair Butterfield, President van VitalHealth Software voor Noord Amerika.

In de tijd dat hij bij Mayo Clinic werkzaam was had Dr. Wold diverse leidinggevendefuncties waaronder voorzitter vanMayo’sDepartment of LaboratoryMedicineandPathology, voorzitter van de Mayo Collaborative Services Board en Mayo Medical Ventures Board. Hij was daarnaast lid van de Board of Trustees van Mayo Clinic Foundation.

Dr. Wold zal gevestigd blijven in Rochester (Minnesota) waar VitalHealth recentelijk een kantoor heeft geopend in het BioBusiness Center.

------------------------------------------------------------------------------------------

Over VitalHealth Software

VitalHealth Software is opgericht door Mayo Clinic (US) en de Noaber Foundation (NL). VitalHealth levert web based software voor de gezondheidszorg. Speerpunten zijn disease management, ketenzorg en personalized health management. VitalHealth levert producten als het Ketenzorg Informatie Systeem voor onder meer diabetes, COPD en CVRM, QuestManager en ScreenQuest voor ROM en het VitalHealth Patiëntenportaal. Alle oplossingen zijn gebaseerd op het VitalHealth Platform. Dit softwareplatform wordt door VitalHealth en haar partners ingezet. Het is flexibel en biedt hierdoor een ideale basis voor oplossingen, zowel voor de betrokken zorgverleners als de cliënt. Voor meer informatie: e-mail naar info@vitalhealthsoftware.nl, bel via 0318 – 75 47 00, of bezoek de website: www.vitalhealthsoftware.nl.

 

Share this post: