‘Europese ICT Professional z'n Camino de Santiago’: Een nieuw boek van Ramond de Vrede

Persbericht

 

‘Europese ICT Professional z'n Camino de Santiago’: Een nieuw boek van Ramond de Vrede

Europese ICT professional Ramond de Vrede schrijft a.h.v. zijn journaal over zijn pelgrimstocht van Saint-Jean-Pied-de-Port naar Santiago de Compostella die hij te voet aflegt. Een tocht van bijna 800 km waar hij zichzelf en anderen beter leert kennen.

Ramond de Vrede vertrekt 6 juli 2011 vanuit Maastricht met de trein naar Saint-Jean-Pied-de-Port in Frankrijk.

7 juli 2011 gaat hij dan zijn grootste wandeling ooit maken. Ongeveer 800 kilometer van Saint-Jean-Pied-de-Port naar Santiago de Compostella.

Pelgrimeren. Het tot jezelf komen. Inzicht krijgen wat je wilt in het leven en ook vooral wat niet. Het moderne pelgrimeren biedt het allemaal. Zijn dagboek notities heeft hij gebruikt om de tocht te kunnen herbeleven en met jullie te kunnen delen.

Als computerdeskundige heb je vaak te maken met logica, maar is alles op de Camino de Santiago wel met logica te verklaren?

Ramond verlegt zijn grenzen om te kijken wat de Camino de Santiago fysiek, mentaal, religieus en spiritueel met hem gaat doen.

In dit openhartige boek laat hij u mee pelgrimeren. Het leven is één grote weg.

Welke kant gaat u op? Wat wilt u?

Lees zijn ervaringen op deze speciale eeuwenoude pelgrimsroute.

Buen camino.

Einde persbericht

Contact :

http://camino.ramonddevrede.nl
http://www.ramonddevrede.nl
http://www.facebook.com/ramonddevrede
http://www.twitter.com/ramonddevrede  

‘Europese ICT Professional z'n Camino de Santiago’ (89 pagina's, ISBN: 9789461936417) wordt uitgegeven via Limburger.nl/mijnboek.

Het boek is onder andere te koop bij De Limburger, de Nederlandse en Belgische boekhandels en bol.com. Prijs paperback: € 19,95, prijs eBook: € 15,95.   

Over Ramond de Vrede

Geboren en getogen in Maastricht. Consultant met veel levenservaring op zowel zakelijk als privé vlak. Ik schrijf graag om mijn ervaring, kennis en fouten te delen met mensen... 

Over Limburger.nl/mijnboek  

Limburger.nl/mijnboek is een self publishing platform dat iedere schrijver in staat stelt om op een professionele wijze zijn boek uit te geven. Limburger.nl/mijnboek ondersteunt de schrijver bij het schrijven, opmaken en publiceren van zijn boek. Daarnaast biedt Limburger.nl/mijnboek de schrijver een scala aan promotiemogelijkheden. Limburger.nl/mijnboek betrekt nadrukkelijk de schrijver bij het verkoopsucces: 25 – 60% van de bruto verkoopprijs gaat naar de schrijver. Informatie over Limburger.nl/mijnboek:   

Contact:       Pieter Jan Engelen
Email:           mijnboek@limburger.nl
Website:       www.limburger.nl 

Share this post: