Hannes de Paauw manager Netwerkbeheer bij CTS IT

Hannes de PaauwZoals er voortdurend ontwikkelingen zijn binnen ons vakgebied, zo is ook de organisatie bij CTS IT continue in beweging. Centraal daarbij staat voor ons
hoe wij onze klanten nog beter kunnen bedienen in de steeds veranderende omgeving. Om
onze kernwaarden - ondernemend, betrokken, veilig en
betrouwbaar – te kunnen blijven waarborgen is ons team per 1 maart versterkt met de komst van
Hannes de Paauw als manager Netwerkbeheer. 
 

Even voorstellen
Wij hebben een krachtige innovator gevonden in Hannes de Paauw. Hannes heeft ervaring opgedaan in diverse technische en commerciële managementfuncties bij KPN, Technica en Leertouwer. Bij de laatste twee heeft hij hard gewerkt aan onder andere een klantgericht dienstenportfolio.

Wij zijn bijzonder blij met deze 34 jaar jonge, ervaren, enthousiaste en gedreven manager en vertrouwen erop met hem een slag te kunnen maken. De ambities van Hannes zijn: de kwaliteit en klanttevredenheid verhogen en het dienstenportfolio verder uitbreiden. Maar Hannes wil meer! Hij heeft een visie over netwerkbeheer in de toekomst en wat dat voor onze relaties gaat betekenen en bovenal wat het van een bedrijf als CTS IT gaat vragen om relaties goed van dienst te kunnen blijven.
 

Waarom nu CTS IT?
Hannes heeft al grote ondernemingen gezien en denkt met de opgedane kennis en ervaring het CTS IT team goed aan te kunnen vullen. Hij gaat nu vol ambitie en durf zijn bijdrage leveren aan CTS IT als toonaangevend ICT bedrijf binnen de regio Food Valley.
Commercieel zet hij zich in voor een innovatief, creatief en flexibel diensten- portfolio dat aansluit bij de wensen van de klant. Operationeel helpt hij verder bouwen aan optimale bereikbaarheid en beschikbaarheid van de diensten van CTS IT en haar medewerkers(24x7). Ons streven blijft uiteraard het leveren van kwalitatief goede producten en diensten met ondersteuning van gecertificeerde medewerkers. Kwaliteit op tijd!
 

Leuk om te weten
Hannes is getrouwd met Alma Krivdic en is vader van Julian van vier jaar en Benjamin van 2 jaar.
Hannes mag zomers graag wielrennen, is fan van Feyenoord en doet zelf aan zaalvoetbal en fitness. Hij is actief Rotarian en kandidaat raadslid voor Pro Veenendaal. Archeologie en archeologische vondsten boeien hem enorm. Dat heeft hem geïnspireerd om in zijn vrije tijd op zoek te gaan met een metaaldetector.

 

Hoe ziet de toekomst van CTS IT eruit?
Volgens Hannes zal er in de toekomst steeds minder hardware inpandig aanwezig zijn en bevinden zich steeds meer diensten in de Cloud. Diensteninnovatie zorgt voor flexibele keuzes en contracten en maakt het bedrijf optimaal klantgericht. CTS IT maakt het verschil.

Bron: CTS IT

Share this post: