ICTWaarborg, de toegevoegde waarde voor uw bedrijf!

Ondernemers die aangesloten zijn bij ICTWaarborg weten zich gesteund door een professionele belangenbehartiger. Aangesloten bedrijven kunnen bij ICTWaarborg terecht voor specifieke informatie, een deskundig advies, producten en diensten die de bedrijfsvoering ondersteunen.

Deelnemers van ICTWaarborg hebben unieke troeven in handen om zich te onderscheiden van de concurrentie:

  • Een keurmerk waar klanten steeds vaker op letten bij hun ICT-aankopen.

  • 7 extra zekerheden voor klanten die alleen ICTWaarborg kan bieden.

  • Duidelijkheid voor de klant door heldere kwaliteitsnormen.

  • Een brede dienstverlening die deelnemers helpt bij het ondernemen.

  • Diverse voordelen om de deelnemerbijdrage terug te verdienen.

  • Uiteenlopende activiteiten voor deelnemers en partners.

Brancheorganisatie ICTWaarborg is innovatief op ICT-gebied en deelt informatie over de ICT-sector graag met haar deelnemers. ICTWaarborg organiseert daarom diverse succesvolle evenementen voor haar deelnemers zoals de ICTAwards, ICTVakdag en ICTKeurmerk. Het Symposium Reseller gezocht en het congres ICT2016 zijn twee nieuwe evenementen op de agenda van ICTWaarborg. Klik hier voor meer informatie over de evenementen van ICTWaarborg.

ICTWaarborg heeft algemene voorwaarden en inkoopvoorwaarden ontwikkeld. Door het gebruik van deze voorwaarden voldoen aangesloten deelnemers aan de wettelijke eisen en besparen zij op de ontwikkeling en onderhoud van eigen voorwaarden. Je denkt inkoopvoorwaarden niet meteen nodig te hebben, maar wanneer er duidelijke afspraken moeten worden gemaakt, is het toch fijn als je goede inkoopvoorwaarden bij de hand hebt. Daarom heeft ICTWaarborg specifiek op de ICT-branche toegesneden inkoopvoorwaarden ontwikkeld voor haar deelnemers.

In het kenniscentrum van ICTWaarborg vindt u allerlei interessante artikelen met betrekking tot bedrijven en consumenten. Een deel van deze artikelen is vrij toegankelijk, een ander deel is alleen beschikbaar voor deelnemers van ICTWaarborg.

Het Extranet van ICTWaarborg is speciaal ontwikkelt voor deelnemers van deze brancheorganisatie. De deelnemers kunnen inloggen op het Extranet van ICTWaarborg om onder andere de algemene voorwaarden en de inkoopvoorwaarden te downloaden. En kunnen zich op het Extranet aanmelden voor de verschillende evenementen.

Aanmelden bij ICTWaarborg kan hier, benieuwd wat andere deelnemers over ICTWaarborg zeggen? Klik hier.

Share this post: