Wie is de meest innovatieve ondernemer in de Valleiregio?

Op 24 september 2015 wordt voor de derde keer op rij de Innovatieprijs Valleiregio uitgereikt. Omdat men innovaties in de Vallei willen stimuleren, heeft stichting Regionaal Centrum voor Technologie de Vallei (RCT) de ‘Innovatieprijs Valleiregio’ in het leven geroepen. Een prijs voor de ondernemer in de regio met de meest briljante product- of procesinnovatie.

Vorig jaar won Jansen Gebiedsinnovatie met zijn Air Root Purifier uit Barneveld de prijs. Wie neemt de Innovatieprijs dit jaar in ontvangst? Wilt u meedingen naar de Innovatieprijs Valleiregio 2015? Meld u nu aan! 

Datum en tijd: 24 september 2015, 15.30 uur
Locatie: Schaffelaartheater in Barneveld.

Tijdens deze feestelijke bijeenkomst willen we de mooiste, beste en opvallendste innovaties uit onze eigen regio onder de aandacht brengen. Met een professionele jury, een zeer interessante spreker over robotisering, dr. ing. Maja Rudinac, en vele genodigden maken we hier een onvergetelijk event van. De Innovatieprijs Valleiregio wordt ondersteund door VNO-NCW Valleiregio, de Federatie van Ondernemersverenigingen Valleiregio en BDU media. Meld hier uw innovatie aan!

Heeft u geen innovatie als inzending, maar wilt u de dag als gast bezoeken? Meld u dan via deze link! 

Voor meer informatie, zie opendays.nl

Share this post: