CHE bezoekt Info Support

Ruim 40 vierdejaars bedrijfskunde studenten met een commercieel en innovatieve specialisatie bezochten vrijdag 20 september Info Support. Het onderwerp was de digitale transitie en wat dat vraagt van toekomstige bedrijfskundigen.

Een enerverende dag waar de studenten en docenten het volgende over te zeggen hadden:

"Binnenkort zijn de computers slimmer dan dat ik ben? Bij Info Support werd aan ons gepresenteerd in welke snelheid de technologie zich momenteel ontwikkeld, niet lineair maar exponentieel! Je staat er misschien niet bij stil, maar de getallen liegen er niet om. Verder werden we hartelijk ontvangen en was een heerlijke lunch voor ons klaargemaakt. Kortom, een intrigerende dag!" - Jan Boaz Koster, bedrijfskundestudent innovatief CHE

"Tijdens een workshop kennismanagement bood Info Support aansprekend inzicht in hun manier van omgaan met kennismanagement. In de 2e CTO roundtable bleek dat Info Support veel ervaring heeft en daarmee een best practice aanpak heeft voor onze regio FoodValley. Lammert Vinke (Unit manager Agriculture, Food and Retail) en Dennis Joosten (CTO) gaven voorbeelden van wat werkt en niet werkt om kennis te delen. Dit om als innovatieve IT organisatie voorop te kunnen lopen." - Roelof van der Horst, stichting ICT Valley

"Waar ik bij Info Support op werd gewezen is hoe dicht we bij de zon leven. Maar 60 keer een A4'tje vouwen dat overbrugt al de afstand tussen de aarde en de zon. En dat staat als voorbeeld van de extrapolatie van de digitale transformatie. Dit deed mij wel beseffen dat we er heel anders in moeten staan hoe we een student moeten voorbereiden op de toekomst. - Hans Linker, docent bedrijfskunde aan de CHE.

"Bij digitalisering gaat het om de mensen, het menselijk aspect blijft naar boven komen. Er is een verband tussen bedrijven die veel investeren in digitalisering en de mate van succes die een bedrijf heeft. Dit zijn de twee zaken die mij het meest bij zijn gebleven van deze toffe dag. - Bram Evers, bedrijfskundestudent commercieel CHE.

Wilt u nou meer weten over deze dag, of hoe ICT Valley u kan helpen met het leggen van verbindingen? 
Klik dan op onderstaande knop om contact met ons op te nemen.

Neem hier contact op

Share this post: