Dansen met drones

‘Flirt with Reality’ is een verbluffende voorstelling waarin dans en technologie samensmelten. Speciaal voor ICT Valley leden en hun introducees hebben we een mooie aanbieding. 

Flirt_with_Reality_DavidMiddendorp_Airman-5

Flirt with reality

De voorstelling is een spannende mix van moderne dans en technologie met choreografie van America’s Got Talent 2014 finalist David Middendorp. In een betoverende wereld van interactieve decorstukken doen de dansers je stilstaan bij de invloed van technologie op ons leven. Wat is realiteit en wat is illusie en hoe laten we ons daardoor beïnvloeden?

Dansen met drones

“Er zijn een heleboel wiskundige formules voor nodig om de drones in de lucht te houden, en om de danser dan óók nog eens te volgen en niet te botsen. Het is in feite een heel complexe gebeurtenis die steunt op ontelbare wiskundige berekeningen. Onlangs zijn er twee drones op elkaar geklapt en nu zit ik met zwetende handjes in de repetitie.” Zegt choreograaf David Middendorp.

Aanbieding

Speciale setting voor de leden van ICT Valley en hun introducees mét een exclusieve inleiding. In een intieme, feestelijke sfeer word je ontvangen met een hapje en drankje waar je kunt bijpraten met ICT Valley leden. Om 19:00 uur start de inleiding met achtergrondinformatie over ‘the making off’. De exclusieve inleiding met hapje en drankje bieden wij kosteloos aan; je betaalt alleen de normale voorstellingsprijs. Op vrijdag 21 december 2018 vindt deze avond plaats.

Praktische informatie:

Wanneer: Vrijdagavond 21 december 20148
Tijd: ICT Valley inleiding van 19.00 tot 19.30 uur, voorstelling van 20.00 tot 21.30 uur
Plaats: Theater de Lampegiet, Veenendaal 

Benieuwd naar deze samensmelting van technologie en dans? Bestel nu je tickets via de speciale link!

Beelden zeggen meer dan woorden. Zeker in dit geval! Bekijk hier een impressie. 

Share this post: