Gezocht: ICT-professionals

De Christelijke Hogeschool Ede (CHE) is in september 2018 gestart met twee ICT-opleidingen (de voltijd bachelor opleiding ICT en de deeltijd AD-opleiding ICT Service Management). Wat de CHE onderscheidt van andere opleidingen is dat er veel aandacht is voor de menskant van het vak. De CHE leidt professionals op die vakkundig zijn, mens en techniek weten te verbinden en samen met anderen projecten daadwerkelijk laten slagen. Verder wordt er gewerkt met vernieuwende onderwijsconcepten, waarin praktijk, onderwijs op school én online optimaal samengaan. Studenten gaan aan de slag met actuele vragen vanuit de praktijk.

Voor deze nieuwe ICT-opleiding zoekt de CHE op korte termijn twee ICT-professionals die graag hun ervaring en kennis door willen geven aan de volgende generatie: een Docent Business en IT voor ca. 4 dagen per week en een Docent Didactische Programmeur voor ca. 3 dagen per week. Klik op de functietitels voor meer informatie over de vacatures. 

We weten het: op jou als ervaren ICT-er zitten veel organisaties te wachten. De ene biedt nog meer dan de andere. Maar jij zoekt vooral een plek waar je bijdraagt aan iets wat er echt doet. Je bent op een punt gekomen dat je jouw ervaring graag wil inzetten voor de ontwikkeling van beginnende ICT-ers en overweegt (deels) de overstap te maken naar het onderwijs.
In deze bruisende hogeschool werk je samen met bevlogen collega’s aan het ontwikkelen van studenten tot ICT-professionals. Dat is hard werken, maar geeft ook echt voldoening.

We werken bij de ICT-opleiding niet met strakke sollicitatieprocedures en bijbehorende deadlines. Heb je interesse, mail dan naar werken@che.nl. Naast een korte motivatie ontvangen we graag een CV of url van je LinkedIn profiel. Wanneer we inschatten dat we tot een match kunnen komen, plannen we een kennismakingsgesprek in.

Share this post: