Scoort jouw bedrijf een ICT Award? | FoodValley ICT Awards

Na een intensieve periode van voorbereiding mogen we enthousiast bevestigen dat onder andere ICT Valley aan de slag is gegaan met de voorbereidingen van de eerste editie van de FoodValley ICT Awards. Op maandag 28 mei aanstaande zal de Basiliek in Veenendaal het middelpunt zijn van alle mogelijke belanghebbenden in de ICT sector van de gemeentes uit de FoodValley regio.

Deze middag- en avond vormen de aftrap van een meerjarig traject, Taste of IT: een gezamenlijk initiatief van ICT Valley en ICT Campus om de ICT sector binnen de FoodValley regio landelijk en zelfs wereldwijd op de kaart te zetten. De FoodValley ICT Awards zullen in belangrijke mate de community building hieromtrent ondersteunen en tijdens deze eerste editie zal er door belanghebbende partijen een convenant worden getekend voor de komende jaren.

We stellen het zeer op prijs als u, ook in de komende periode, berichtgeving hieromtrent wilt delen. Tenslotte zijn we allemaal onderdeel van en trots op de FoodValley regio en is dit initiatief dé kans om de Nederlandse Sillicon Valley te worden!

Wilt u meer weten over dit evenement? Klik dan hier voor meer informatie.

Share this post: