Inschrijving voor nieuwe opleiding hbo-ict aan de che is geopend!

hbo ict.jpg

De inschrijving voor de bachelor HBO-ICT is geopend!
Vanaf vandaag is het mogelijk voor studiekiezers om zich in te schrijven voor de voltijdopleiding HBO-ICT aan de Christelijke Hogeschool Ede! Het centrale inschrijfsysteem voor het hbo, Studielink, heeft de inschrijving geopend.

Spread the word!
Uiteraard willen we dit nieuws graag verspreiden en daarbij is uw hulp heel welkom: bijgaand vindt u materialen voor het online promoten van de opleiding via uw website, nieuwsbrieven, social media en eventuele andere kanalen. Mocht u nog andere ideeën hebben, neem dan contact met ons op via OpleidingICT@che.nl.

Als u potentiële studenten kent, wijs ze dan vooral op onze website www.che.nl/ict, voor meer informatie; of de eerstvolgende Open Avond op 27 maart.

Associate degree (Ad) ICT Service Management
De Ad ICT Service Management in deeltijd is in voorbereiding en de inschrijving hiervoor wordt nog voor de zomervakantie naar verwachting officieel geopend. Ook de Ad start in september 2018.

Samenwerking
Bent u als bedrijf geïnteresseerd in de beide ICT-opleidingen, geef dan uw interesse aan via het online formulier van de Christelijke Hogeschool Ede.

Share this post: