IT Masterclasses van Nijenrode en AG Connect

Praktisch en inspirerend

In 2020 starten AG Connect en Nyenrode met maar liefst zeven masterclasses. Zes programma's die eerder met succes zijn aangeboden en een nieuwe masterclass: veranderen in een digitale wereld, over verandertrajecten en de rol van IT.

Op welk thema wil jij je verder ontwikkelen?
Meld je vandaag nog aan en begin het jaar goed met nieuwe kennis en inspiratie! Hieronder vind je een overzicht van alle masterclasses.

Regie & Sourcing
Inzicht in vormen van in-/outsourcing van je IT-diensten welke waarde toevoegen in je organisatie. En hoe je hier de regie over houdt. Door de combinatie van theorie en actuele praktijkcases, kun je hiermee direct aan de slag.

Artificial Intelligence
AI wordt gezien als ‘the next big thing’. Deze masterclass geeft je een objectief inzicht in de mogelijkheden en de impact van AI op maatschappij en organisaties. Experts geven je zowel het technologisch inzicht als geslaagde praktijkvoorbeeld.

Veranderen in een digitale wereld
Bijna elk IT-project is een veranderproject. Veranderingen worden steeds meer vanuit IT gedreven. Maar hoe maak je het management bewust van de impact en hoe krijg je medewerkers mee? Alles over aanpak en strategie bij veranderprojecten.

Enterprise Architectuur
Jouw organisatie in de gewenste richting laten ontwikkelen, dat is waar het om gaat bij EA. Na het volgen van deze masterclass ken je de actuele en relevante aspecten, de belangrijkste architectuur principes en weet je hoe jouw organisatie zich verder kan ontwikkelen.

IT Security
De vraag is niet óf je wordt gehackt, maar wannéér. In deze masterclass leer je het risico zo klein mogelijk te maken en de impact te beperken. Een goed doordacht securitybeleid vormt hiervoor een belangrijke basis en gaat verder dan alleen de IT-afdeling.

Cloudstrategie
Veel organisaties werken geheel of gedeeltelijk in de cloud. IT speelt een belangrijke rol bij het bepalen van de cloudstrategie van een organisatie. Experts helpen je in deze masterclass aan inzicht en handvatten voor de beste strategie voor jouw organisatie.

Scaling Agile
Waar moet IT rekening mee houden als tientallen of zelf honderden teams binnen een organisatie agile werken? In deze masterclass leer je agile op grotere schaal toe te passen met een speciale focus op de organisatorische consequenties.

Praktische informatie

Alle masterclasses bestaan uit 6 bijeenkomsten van 16.00 tot 19.30 uur bij Nyenrode Business Universiteit in Breukelen. Tijdens de pauze wordt voor een diner gezorgd. Na afloop van de masterclass ontvang je een Nyenrode Certificaat.

Meer informatie en aanmelden via deze link

Share this post: