NIEUWE SOFTWARE ENGINEERS VIA MAKE IT WORK

De vraag naar IT-specialisten op hbo-niveau is groot. HAN University of Applied Sciences komt met Make IT Work tegemoet aan deze vraag. Dit unieke omscholingstraject leidt gemotiveerde wo’ers en hbo’ers zonder specifieke IT-achtergrond op tot volwaardige software engineers.

Kenmerkend voor Make IT Work is de unieke werving- en selectieprocedure, een slagingspercentage van maar liefst 92% en de duurzame relatie die ontstaat tussen deelnemer en werkgever. De deelnemers beginnen het traject met een fulltime opleiding van vijf maanden tot software engineer. Aansluitend gaan zij minimaal zes maanden bij een werkgever fulltime werken tegen een marktconform salaris. Docenten van de Academie IT en Mediadesign van de HAN verzorgen de opleiding en begeleiding.

 Online informatiesessie 2 november

In januari 2022 start bij de HAN een nieuwe groep kandidaten met Make IT Work. Als werkgever kun je daarbij zijn. Meer weten?

Meld je dan aan voor de online informatiesessie op dinsdag 2 november:
[link https://it-omscholing.nl/agenda/werkgevers-informatiesessie-2/

Of download de brochure:
[link https://www.han.nl/opleidingen/post-hbo/omscholing-make-it-work/HAN-Factsheet-Make-IT-Work-werkgeversinformatie.pdf].

Share this post: