Opdrachten gezocht: Minor Smart Industry

In februari 2020 start de HAN weer met de Minor Smart Industry. Zo'n 30 studenten hebben laten weten deze minor te willen volgen. Daar zijn we als ICT Valley uiteraard ook blij mee. We bieden deze studenten ook weer graag interessante opdrachten aan. Om een beeld te krijgen van de hoeveelheid opdrachten die beschikbaar (zouden kunnen) zijn in februari 2020 vragen we jullie om aan te geven of je een opdracht hebt.
Zo ja, kun je dan een korte opdracht beschrijving formuleren?

De minor start op 3 februari 2020 De pitch van de opdracht door de bedrijven is op woensdag 19 februari 2020. De opdrachtgever pitcht dan de opdracht en maakt kennis met de studenten(teams). Daarna geeft de opdrachtgever de voorkeur voor bepaalde teams aan. In de weken erna volgt het matchingsproces, waarbij er nog gesprekken tussen opdrachtgever en teams plaats kunnen vinden.

In de eerste 6 weken krijgen de studenten een theoretische basis in IOT, IT en Business en vanaf daarna werken de studenten 12 weken aan het project. De studenten hebben een technische (IT, Automotive, Industriële automatisering e.d.) of Bedrijfskundige (-technische- Bedrijfskunde, Ondernemerschap & Retailmanagement e.d.) achtergrond.
Met de kennis die studenten opdoen, kunnen ze een brugfunctie (gaan) vervullen in bedrijven als het gaat om business en IT/ IOT.

Een project is idealiter gerelateerd aan digitalisering, automatisering van de business. De inhoud kan divers zijn, uiteenlopend van meer hardware georiënteerde vragen, (smart) procesoptimalisaties tot aan nieuwe verdien-/ business modellen. Studenten leveren na een organisatie en probleemanalyse (vanuit praktijk en theorie) een voorstel/ advies op voor een organisatieontwerp CQ procesontwerp, business model, productontwerp etc. De projecten van de verschillende teams worden gepresenteerd tijdens het eindseminar.

Doel: toepassen kennis IT, IOT, business om brugfunctie te kunnen vervullen
Doorlooptijd project: 3 maanden.
Projectresultaat: organisatieanalyse, probleemdiagnose en ontwerp

Voor meer info over Smart Industry bij de HAN: https://www.han.nl/onderzoek/werkveld/projecten/smart-industry/


Reacties en opdrachten kan je sturen naar: Marielle.Seegers@han.nl

Share this post: