Fusix Networks breidt netwerk uit naar het DCValley NL1 datacenter in Ede

Amsterdam/Ede, 8 Maart 2018 – DCValley, een nieuwe Nederlandse speller in de datacenter en colocatie industrie and Fusix Networks hebben overeenstemming bereikt dat Fusix connectiviteits diensten zal gaan leveren vanuit het DCValley NL1 datacenter in Ede. Als DCValley het datacenter in Ede opent zal Fusix direct in staat zijn services als IP Transit en Consultancy te kunnen leveren aan de klanten in het datacenter.

“We kijken er naar uit om ons netwerk uit te breiden naar DCValley en om onze diensten zoals internet connectiviteit en netwerk consultancy, te gaan leveren aan de klanten van het datacenter. Fusix staat er om bekend de verwachtingen van klanten op het gebied van snelheid en stabiliteit te overtreffen en dat bewijzen we graag vanuit deze nieuwe faciliteit.” - Yulia Makhlin, Business Development Executive bij Fusix Networks.

“Als carrier-neutrale datacenter operator is het van enorm belang dat je meerdere verschillende en vooral betrouwbare connectiviteits diensten aan kan bieden in je datacenter. De toevoeging van een provider van het niveau van Fusix Networks op onze lijst van connectiviteits partners is een belangrijke stap in het waarborgen van de maximale diversiteit en dichtheid die wij willen bereiken op het gebied van connectiviteit “ – Vincent Wammes, Managing Director, DCValley.

Over DCValley

DCValley zal zijn eerste non-metro/Edge datacenter faciltieit bouwen in Ede in het midden van Nederland. DCValley NL1 wordt een 3MW premium datacenter ontwerpen op het Tier III niveau met een focus op uptime en betrouwbaarheid, uitstekende connectiviteit en met een diverse klantengroep. De bijzonder interessante vallei-regio in het midden van Nederland heeft een laag risico profiel en ligt dichtbij het Amsterdam Metro gebied. Andere kernwaarden zijn een focus op maximale duurzaamheid door het gebruik van groene stroom en een WKO/WKN voor koeling en hergebruik van de warmte. Premium bewezen technologie. Regionale betrokkenheid bij zakelijke ontwikkelingen en ook zijn we voorbereid op bestaande colocatie diensten en innovatieve ontwikkelingen als Edge Computing, IoT, OCP en andere ICT Trends.

Over Fusix Networks

Gestart in 2011 door een ‘Champion’ op het gebied van Internet Service Provider networking, Fusix Networks focused zich volledig op best-in-class internet connectiviteit en op het bouwen van nieuwe IP Netwerken. Vandaag de dag heeft elke organisatie unieke eisen en verwachtingen met betrekking tot hoe gebruikers van hun zakelijke applicaties deze applicatie bereiken. Toch beschikken bedrijven vaak niet over de kennis om hun IP Netwerken efficient en veilig te gebruiken. Fusix Networks vult dit gemis aan door noodzakelijke bouwstenen voor IP Networking en de tools voor netwerk management. En wanneer het netwerk draait, verbinden wij het aan het internet op de meeste stabiele, efficiente en snelste routes.

Niels Raijer, Direkteur Fusix Networks: “Ons team is 100% toegewijd aan de hoogst mogelijke kwalteit en standaarden te kunnen bieden. Maar soms is het nodig onorthodoxer aanpak te kiezen en ‘onze’ aanpak is niet altijd de makkelijkste. Daarom werken onze partners en klanten graag met ons samen.”

Contact details:

Fusix Networks:                                                                                 DCValley:

Yulia Makhlin                                                                                       Vincent Wammes
+31 (0) 85 401 4441                                                                            +31 (0) 85 0 656 126
yulia@fusix.nl, office@fusix.nl                                                          vincentw@dcvalley.com  
www.fusix.nl                                                                                        www.dcvalley.com

Share this post: