TIJD VOOR EEN NIEUWE PLEK? VEENENDAAL ICT STAD HEEFT PLEK VOOR ICT-ERS

Met meer dan 7000 ondernemers, zeven bedrijventerreinen en een bruisende binnenstad heeft Veenendaal een rijk en gevarieerd bedrijfsleven. Daarnaast heeft het met ruim 850 leden de grootste bedrijvenkring van Nederland. De centrale ligging en de uitstekende bereikbaarheid doen de rest en maken Veenendaal tot een aantrekkelijke vestigingsplaats. Vooral op het gebied van ICT en Tech gebeurt er veel. Met meer dan twee keer zoveel ICT-arbeidsplaatsen als het nationale gemiddelde en meer dan 400 ICT ondernemers, is het dé regionale ICT-hub. Weten waarom Veenendaal dé plek is voor ICT-ondernemers met ambitie? Klik dan hier

Onderstaand een greep uit het huidige aanbod van kantoorlocaties in Veenendaal. Zowel in het centrum als daarbuiten zijn verschillende aantrekkelijke locaties beschikbaar.

KANTOORRUIMTE IN HET CENTRUM VAN VEENENDAAL

Brouwersgracht 249, Veenendaal - 139 m²

Gelegen op een absolute toplocatie (A1) nabij de ‘Veense Grachtengordel’, het vernieuwde stadsstrand, de grootste supermarkt van Veenendaal, op steenworp afstand van het horecaplein en direct naast de ingang van het overdekte winkelcentrum de Corridor. Met genoeg (betaalde) parkeerplaatsen in de directe omgeving is dit een unieke kans in het centrum van Veenendaal!

Funda : https://www.fundainbusiness.nl/winkel/veenendaal/object-88095137-brouwersgracht-249/

Corridor 24, Veenendaal - 1.850 m² 

In het bruisende centrum van Veenendaal bevindt zich het overdekte winkelcentrum Passage Corridor, in dit overdekte winkelcentrum is nu circa 1.850 m² kantoorruimte beschikbaar en deelverhuur is bespreekbaar. Mogelijkheid tot huren parkeerplaatsen in kelder (1 op 30). Direct naastgelegen is parkeergelegenheid voor bezoekers.

Funda: https://www.fundainbusiness.nl/kantoor/veenendaal/object-88006931-corridor-24/

Raadhuisplein 1 a, Veenendaal - 519 m² (in units vanaf 260 m²)

In het centrum van Veenendaal, nabij de Brouwersgracht, is de voormalige ruimte van de Rabobank te huur! Op de begane grond van dit imposante pand is circa 519 m² kantoor beschikbaar. Deelverhuur is bespreekbaar. In de directe omgeving is voldoende (betaalde) parkeergelegenheid.  

Funda: https://www.fundainbusiness.nl/kantoor/veenendaal/object-88356018-raadhuisplein-1-a/


Kerkewijk 31, Veenendaal - 600 m²

Veelzijdige ruimte aan de rand van het centrum van Veenendaal, op een uitstekende zichtlocatie. Het pand beschikt over eigen parkeerplaatsen en in de omgeving zijn voldoende betaalde parkeerplaatsen te vinden.

Funda: https://www.fundainbusiness.nl/bedrijfshal/veenendaal/object-88855553-kerkewijk-31/

Wilt u verder praten over de mogelijkheden om u te vestigen in de binnenstad? Dan kunt u vrijblijvend contact opnemen met Hans Zimmer.

KANTOORRUIMTE OP DE BEDRIJVENTERREINEN IN VEENENDAAL

KANTOORRUIMTE OP DE BEDRIJVENTERREINEN IN VEENENDAAL

Bastion, Veenendaal

Aan een drukbezochte rotonde en direct naast de Rijksweg A12 gelegen nog te ontwikkelen bedrijfslocatie. 1.366 m² in totaal, waarvan 655 m² op de 1e verdieping en 711 m² op de 2e verdieping. De kantoorruimte op de 1e verdieping zal voorzien worden van een royaal dakterras. Rondom het pand bevinden zich voldoende parkeerplaatsen en NS station Veenendaal-De Klomp ligt om de hoek. 

U kunt hier klikken om te mailen voor meer informatie.

Diverse locaties op de technologiecampus: Newton Campus (naast HSO)

In de komende jaren zal in Veenendaal direct langs de A12 de Newton Campus worden ontwikkeld. De Newton Campus heeft als ambitie om ICT bedrijven te huisvesten die hun medewerkers en klanten willen laten “thuiskomen” in een inspirerende omgeving, waar innovaties ontstaan, waar (projectmatig) wordt samengewerkt, locatie- en tijd- onafhankelijk, voorzien van alle faciliteiten die voor de huidige vier generaties van werknemers belangrijk zijn.

Voor meer informatie over deze ontwikkeling kunt u contact opnemen met Pepijn van Asch van Levitudo. 

Gildetrom 25, Veenendaal 

Op goede locatie gelegen op maat te realiseren kantoorruimten. In totaal circa 425 m², waarvan 285 m² op de begane grond. Deelverhuur is mogelijk vanaf circa 140 m². Het pand heeft een uitstekende bereikbaarheid door de ligging op bedrijventerrein De Faktorij, direct naast de rijksweg A12 en is ook met het OV goed bereikbaar. Op het terrein is ruim voldoende parkeergelegenheid. Op de Faktorij zijn een aantal hoogwaardige, fijn technische bedrijven gevestigd.

Funda: https://www.fundainbusiness.nl/kantoor/veenendaal/object-88374370-gildetrom-25/

 

Share this post: