Website ICT Valley gaat 'onder constructie'

De website van ICT Valley gaat inmiddels al aardig wat jaren mee. We hebben er bij onze start goed gebruik van kunnen maken en zien gelukkig dat het aantal bezoekers toeneemt. Besloten is om eerdaags naast het gebruik van HubSpot voor de website ook het platform Chainels in te zetten. Dit zal vooral ingezet worden voor de community van de aan ICT Valley deelnemende bedrijven.

Chainels biedt een aantal voordelen. Zo bestaat er een web versie en app versie. Kunnen NIEUWS en BERICHTEN per doelgroep, op bijvoorbeeld functieniveau, worden aangemaakt en verzonden. U als lid kunt hier direct op reageren. Bovendien krijgt u een eigen toegang tot uw account waardoor u mutaties zelfstandig kunt doorvoeren.

Om e.e.a. te introduceren worden momenteel alle leden gebeld en wordt gevraagd naar de namen van Directie, Marketing en sales en HRM. Wij willen de mensen die deze rollen vervullen graag helder in beeld hebben. De komende tijd kunt u op een telefoontje rekenen. Boudewijn van Achter, Bestuurslid ICT Valley, neemt daartoe contact met u op.

Share this post: