ICT GROWTH ACCELERATION PROGRAM

voor ICT-starters en ICT- bedrijven met groeiambitie

Verkoop via resellers Inschrijven

Door het inschakelen van resellers kan een enorme omzetgroei worden gerealiseerd. Resellers brengen in het algemeen meer verkoopcapaciteit, uitbreiding van de geografische aanwezigheid, toegang tot andere marktsegmenten, benutting van bestaande klantrelaties, meer zichtbaarheid in de markt en een betere positionering.

Deze training geeft u zicht op de mogelijkheden en onmogelijkheden van het zaken doen met/via resellers.Na afloop heeft u voldoende inzicht verworven om zelfstandig toe te werken naar omzetvergroting door het inzetten van resellers.

Wanneer: 13 en 20 december 2018
Aanvang: 19:00 uur
Einde: 22:00 uur
Waar: Vonk360
Kosten: € 450,- excl. BTW

Programma:

Module 1 - Introductie Resellers

In deze module wordt de indeling, de potentie en de positionering van resellers behandeld. Verder komt aan de orde: welke motieven hebben resellers om een softwareproduct van een derde partij te gaan verkopen, hoe worden geschikte potentiële resellers geacquireerd, hoe krijg en houd je grip op de reseller.
Gezamenlijke marketing & sales van het product en de bijbehorende services. Omgaan met de concurrentie in het resellerskanaal. Rapportage en voortgangsbewaking.

Module 2 - Het Reseller Program

  • Realisatie groeimodel omzet door inzet resellers
  • Planning startfase, marketingcommunicatie, promotie, verkoop en after-sales
  • Marketing programs
  • Training & support resellers
  • Budgettering resellersomzet
  • Resellerscontract

Tijdens deze training wordt aandacht gegeven aan het verder onderbouwen, budgetteren en motiveren van de omzetgroei door resellers. Hoe kan een verdedigbaar concurrentievoordeel worden behaald en behouden bij het werken met resellers. Daarnaast aandacht voor de organisatorische consequenties van dit extra verkoopkanaal voor het eigen bedrijf. Behandeling van het resellers contract aan de hand van een uit te reiken praktijkvoorbeeld.

Download de folder Training Verkoop via resellers 

 Training Verkoop via resellers