Persbericht: Nieuwe fase ICT Valley met nieuwe voorzitter

ICT Valley gaat nieuwe fase in!

Henk Kievit neemt voorzittersrol op zich.

VEENENDAAL – Driek Geurtsen draagt na vier jaar per 1 juni  het voorzitterschap van ICT Valley over aan  dr. ir. Henk Kievit.

Nieuwe fase ICT Valley   StaandNa een entrepeneur- en een groeifase komt ICT Valley nu in een nieuwe fase. Een fase waarin er behoefte is aan een meer bestuurlijke uitvoering van het voorzitterschap. Henk Kievit zal deze rol op zich nemen. Hij is lector Service Innovation bij de academie Mens & Organisatie van de Christelijke Hogeschool Ede. Daarnaast is hij verantwoordelijk voor het executive modulair MBA Business & IT bij Nyenrode Business Universiteit.

Huidig voorzitter Driek Geurtsen vertelt: Ik ben blij dat er een overdracht komt, omdat er voor ICT Valley enerzijds een nieuwe fase aanbreekt waarin er van de voorzitter een meer bestuurlijke rol wordt gevraagd. Zelf ben ik namelijk meer gericht het opzetten en verbeteren van organisaties en haal daar ook mijn energie vandaan. Anderzijds wordt er binnen mijn bedrijf, One4Marketing, meer van mij gevraagd door de toeloop van nieuwe klanten. Ik zie dat in de afgelopen 4 jaar, de door ons bestuur ingeslagen weg succesvol is geweest. Als  kroon op ons werk, wordt ICT Valley namelijk nauw betrokken bij het vormgeven van de ICT Campus in de FoodValley”. Henk Kievit ziet een mooie toekomst voor ICT Valley  in het verschiet. “Graag zet ik met de leden,  raad van toezicht en het bestuur de ingeslagen weg voort die Driek Geurtsen met zijn ondernemende visie heeft neergezet. Ook ben ik blij dat hij betrokken blijft in het bestuur van ICT Valley en business development voor zijn rekening neemt ”.

Over ICT Valley

De stichting ICT Valley heeft als doel het aanbieden van een platform aan ICT ondernemingen, ICT werknemers, overheid en onderwijsinstellingen. Veenendaal ondersteunt dit initiatief omdat de gemeente zich profileert als ICT Centrum. De Gemeente Veenendaal vindt het belangrijk dat kennis en kunde gedeeld wordt en samenwerkingen ontstaan.


Share this post: