ICT Valley

blog

7 manieren om uw bedrijf te profileren via ICT Valley

Veel bedrijven zijn lid geworden van ICT Valley om te profiteren van de kennis en ervaring binnen het netwerk. Bedrijven nemen deel aan evenementen en genieten van de voordelen. Maar wist u dat u ICT Valley ook uitstekend kunt gebruiken om uw bedrijf te profileren? In dit artikel introduceren wij eerst kort ICT Valley, voordat wij ingaan op de mogelijkheden die u heeft om uw bedrijf in de spotlights te zetten

Lees meer

Aan de slag met employer branding in drie stappen

Employer branding: aan de slag met de reputatie van uw bedrijf als werkgever. In ons vorige blog las u alles over de noodzaak en de voordelen van employer branding. Bent u enthousiast geworden en wilt u aan de slag? In deze blog gaan we in drie stappen aan de slag met employer branding: onderzoek, strategie en activatie.

Lees meer

De noodzaak van employer branding voor uw bedrijf

U wilt groeien in personeel, maar loopt tegen een krappe arbeidsmarkt aan. De huidige arbeidsmarktsituatie heeft grote invloed op het werven van personeel. Voor veel bedrijven is het daardoor lastig om sollicitaties binnen te krijgen, laat staan de juiste medewerker te vinden. Employer branding kan u helpen om wél het juiste personeel aan te trekken.

Lees meer

Dit zijn de technologische trends voor 2018

Digital twins, blockchain en edge computing: drie termen waar u ongetwijfeld veel over hebt gehoord. Ze zijn slechts een greep van de technologische trends die (ook) in 2018 een rol gaan spelen. Maar wat houden ze nou eigenlijk in en hoe worden ze toegepast? In dit blog lichten we de belangrijkste technologische ontwikkelingen voor 2018 uit.

Lees meer

Bitcoins & Blockchain

De termen Bitcoin en Blockchain worden veelal in 1 adem genoemd. Dit is begrijpelijk omdat de bitcoin een aansprekend item is en tevens een voorbeeld hoe blockchain in de praktijk kan functioneren. Toch is het jammer want blockchain zelf verdiend wat mij betreft eigenlijk een mooier podium. Waarom zegt u? Nu, om de volgende redenen:

Lees meer

FoodValley meets Central Denmark Region : ICT = Enabler

Met een uitgebalanceerde groep vertegenwoordigers van de triple helix (overheid, onderwijs en ondernemers) uit de FoodValley waren we 3 dagen te gast in de Central Denmark Region.

In eerste instantie zou je misschien denken: Waarom in Denemarken en waarom daar aanwezig als ICT Valley / ICT Campus?

Lees meer

De AVG komt eraan!

De AVG is een Europese verordening. Een verordening is formele Europese wetgeving die boven nationale wetgeving gaat. En die verordening treedt nu per 25 mei 2018 in werking in heel Europa en dus ook in Nederland. Het vervangt de WBP, de Wet Bescherming Persoonsgegevens. De eerste reactie van de mensen die ik dit vertelde, was vaak: “nou en...?”.

Lees meer

(Eigen)wijs de digitale wereld in

We kunnen denk ik rustig stellen dat ieder mens van nature wel een beetje eigenwijs is.  Allemaal denken we het weleens beter te weten en trekken we ons eigen plan. Als het echter op het gebruik van internet aankomt, gooien we ons gezond verstand regelmatig overboord. Internet is een essentieel onderdeel van ons leven geworden en dankbaar maken we gebruik van alle mogelijkheden die het ons biedt. We Googlen, Facebooken, bankieren, werken en shoppen wat af online. Fantastisch natuurlijk, maar realiseren we ons ook voldoende wat dit betekent voor onze privacy en veiligheid?

Lees meer

Klant- of leveranciersbeoordeling of contract-evaluatie: Is dat nu wel nodig?

Het einde van het jaar nadert alweer met rasse schreden. De vakantie zit er al weer lang en breed op en de stapel werk die voor de vakantie op het bureau lag, lag er waarschijnlijk bij terugkomst nog.
Dus als manager eerst maar eens de (vaak digitale) achterstand inhalen. Meer structurele bedrijfszaken komen daarna wel weer...

Lees meer

De 3 belangrijkste dingen voor een goed datacenter: Design, design, design

Over de voortgang van DCValley;

Eind 2017 gaat de eerste schep de grond in voor DCValley. De eerste enthousiaste klanten zijn er en er vinden nog vele gesprekken plaats met geïnteresseerde afnemers. De reacties van ondernemers in de vallei-regio, (potentiële) afnemers uit binnen- en buitenland en ook branchegenoten zijn bijzonder positief.

Lees meer