ICT Valley

Nieuws

Samen werven - samen leren

Vrijdag 16 maart j.l. hebben wij een geslaagde bijeenkomst gehad bij Vonk360 met een tiental ondernemers uit de regio. Het doel van de bijeenkomst was te onderzoeken of er draagvlak is voor een regionale aanpak van werven en opleiden. Door de krachten te bundelen zullen we beter tegenwicht kunnen bieden aan grote ICT-ondernemingen in het westen van het land.

Lees meer

Mogelijk ook voor u interessant? ICT Valley lid Dynova meldt ons!

Vanaf 17 april kunnen innovatieve MKB-ers weer subsidie aanvragen binnen de MKB Innovatiestimuleringsregeling Topsectoren (MIT).

Lees meer

Fusix Networks breidt netwerk uit naar het DCValley NL1 datacenter in Ede

Amsterdam/Ede, 8 Maart 2018 – DCValley, een nieuwe Nederlandse speller in de datacenter en colocatie industrie and Fusix Networks hebben overeenstemming bereikt dat Fusix connectiviteits diensten zal gaan leveren vanuit het DCValley NL1 datacenter in Ede. Als DCValley het datacenter in Ede opent zal Fusix direct in staat zijn services als IP Transit en Consultancy te kunnen leveren aan de klanten in het datacenter.

Lees meer

Wat maakt Veenendaal een slimme stad?

Lucht- en geluidsvervuiling is een serieus probleem in iedere stad, maar met behulp van
recente internet technologie is het nu mogelijk hier met elkaar een stap in te maken. Samen
met burgers worden dan subjectieve waarnemingen geobjectiveerd en omgezet in beleid.
Door verschillende kennis disciplines te combineren ontstaat er een nieuw model voor
buurtpreventie 2.0 binnen de gemeente en de eigen burgers worden hier actief bij
betrokken! Denk hierbij aan het tijdig signaleren en verzamelen van zwerfafval, onderhoud
van de wegen, verwijderen van graffiti en beheer van de plantsoenendienst.

Lees meer

Nieuwe partner: Heijink & Meure Advocaten

ICT Valley heeft er een partner bij: Heijink & Meure Advocaten mag zich vanaf nu partner van ICT Valley noemen. Heijink & Meure Advocaten is een advocatenkantoor, gevestigd in Renswoude. Naast de wat ‘gebruikelijkere’ rechtsgebieden waar de meeste advocatenkantoren zich op richten, zoals ondernemingsrecht en arbeidsrecht, specialiseert Heijink & Meure Advocaten zich in ICT Recht. Waarom? Jan-Willem Mouthaan van Heijink & Meure Advocaten legt uit.

Lees meer

Inschrijving voor nieuwe opleiding hbo-ict aan de che is geopend!

De inschrijving voor de bachelor HBO-ICT is geopend!
Vanaf vandaag is het mogelijk voor studiekiezers om zich in te schrijven voor de voltijdopleiding HBO-ICT aan de Christelijke Hogeschool Ede! Het centrale inschrijfsysteem voor het hbo, Studielink, heeft de inschrijving geopend.

Lees meer

Samenwerking: AIM Benelux

Rozis uit De Steeg, al meerdere jaren lid van ICT Valley, bracht ICT Valley recent in contact met een interessant netwerk op gebied van  automatische identificatie en datacollectie. Mogelijk willen meer leden hier zakelijke contacten mee gaan onderhouden.

Lees meer

Nieuwe leden januari 2018

ICT Valley stond de afgelopen maanden niet stil. In de afgelopen periode mochten wij maar liefst 10 nieuwe leden verwelkomen. We stellen ze graag aan u voor.

Lees meer

IT-Experience & Game Event voor jongeren uit Veenendaal en omstreken

VEENENDAAL – De inschrijving is geopend! Leerlingen van het Voortgezet Onderwijs in Veenendaal, Rhenen, Ede en Wageningen worden uitgenodigd voor een unieke IT-Experience en 24-uurs LAN-party tijdens de Info Support Game Battle op vrijdag 23- en zaterdag 24 februari in De Basiliek te Veenendaal.  

Lees meer

Seminar: grip op uw transportkosten

Het nieuwe jaar is begonnen en kostenreductie staat ongetwijfeld hoog op de agenda van veel ondernemers. Transport is een grote kostenpost en een heel ondoorzichtige ook, als u niet oppast. Want hoe groter, internationaler en veelzijdiger uw transport, hoe lastiger het wordt het overzicht te behouden. Hoe krijgt u grip op die materie?

Lees meer