ICT Valley

Nieuws

Onderzoek: Smart Industry 2018

Drie studenten (Sjoerd Brands, Rik Schoeman en Geraldo Timmer) van de minor Smart Industry op de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen ontwikkelen een Quick Scan rondom Smart Industry. Daarvoor inventariseren zij de huidige situatie (2018) rondom Smart Industry binnen organisaties en hoe die situatie is gerealiseerd.

Lees meer

Beschikbaar: 12 Microsoft Azure specialisten

Cloudopleider.it uit Ede is in samenwerking met ITPH Academy uit Zwolle gestart met het opleiden van 12 kandidaten tot Cloud Certified Technical Azure specialist! Binnenkort voor u beschikbaar!

Lees meer

Scoort jouw bedrijf een ICT Award? | FoodValley ICT Awards

Na een intensieve periode van voorbereiding mogen we enthousiast bevestigen dat onder andere ICT Valley aan de slag is gegaan met de voorbereidingen van de eerste editie van de FoodValley ICT Awards.

Lees meer

DCValley en ADA Computing bespreken komst supercomputer naar FoodValley

Ede/Veenendaal, 10 april 2018 – DCValley en ADA Computing zijn in gesprek om supercomputer ADA naar de FoodValley te halen. ADA zou de eerste supercomputer in de FoodValley worden die publiekelijk toegankelijk is. Bedrijven en instellingen kunnen met deze nieuwe supercomputer hun onderzoek en innovaties enorm versnellen.

Lees meer

Nieuwe partner: de zakenmarkt

ICT Valley heeft er een partner bij: JEZ Media Services mag zich als uitgever van o.a. De ZakenMarkt vanaf nu partner van ICT Valley noemen. De ZakenMarkt is een onafhankelijk informatief zakenmagazine voor ondernemers en bestuurders in de FoodValley regio. Met het ICT-Markt KATERN en het online platform Resellersbusiness.nl streeft de uitgever naar een sterke binding met de ICT-branche.  

Lees meer

Andre Kuipers als gastspreker op event van Info Support voor IT-professionals

De wereld van IT ligt aan je voeten

De wereld van IT gaat hard. Heel hard. Wat vorig jaar cutting edge was, is volgend jaar achterhaald. Stilstand is achteruitgang. Alleen door continu te vernieuwen kun je in deze wereld overleven. De echte Software Professional weet dat. Die blijft leren, kennis delen, en kansen zien. Dat is wat de engineers van de Veenendaalse IT-dienstverlener Info Support dagelijks nastreven en wat zij ook graag willen laten ervaren aan onder meer de IT’ers in de regio.

Lees meer

BIT stapt naar rechter om Wiv van tafel te vegen

Ede, 22 maart 2018 – Gisteren hebben stemgerechtigden hun mening gegeven over de Wet op de inlichtingen- en veiligheidsdiensten (Wiv). De voorlopige uitslag laat zien dat de tegenstanders van de inlichtingenwet het referendum erover nipt hebben gewonnen. Zo is 48,9 procent van de Nederlanders tegen deze wet. Datacenter BIT stapt naar de rechter om de ‘sleepwet’ ongeldig te laten verklaren. Dit doet de organisatie samen met de coalitie die onder andere bestaat uit Bits of Freedom, Privacy First, de Nederlandse Vereniging van Journalisten en de Nederlandse Vereniging van Strafrechtadvocaten.

Lees meer

Samen werven - samen leren

Vrijdag 16 maart j.l. hebben wij een geslaagde bijeenkomst gehad bij Vonk360 met een tiental ondernemers uit de regio. Het doel van de bijeenkomst was te onderzoeken of er draagvlak is voor een regionale aanpak van werven en opleiden. Door de krachten te bundelen zullen we beter tegenwicht kunnen bieden aan grote ICT-ondernemingen in het westen van het land.

Lees meer

Mogelijk ook voor u interessant? ICT Valley lid Dynova meldt ons!

Vanaf 17 april kunnen innovatieve MKB-ers weer subsidie aanvragen binnen de MKB Innovatiestimuleringsregeling Topsectoren (MIT).

Lees meer

Fusix Networks breidt netwerk uit naar het DCValley NL1 datacenter in Ede

Amsterdam/Ede, 8 Maart 2018 – DCValley, een nieuwe Nederlandse speller in de datacenter en colocatie industrie and Fusix Networks hebben overeenstemming bereikt dat Fusix connectiviteits diensten zal gaan leveren vanuit het DCValley NL1 datacenter in Ede. Als DCValley het datacenter in Ede opent zal Fusix direct in staat zijn services als IP Transit en Consultancy te kunnen leveren aan de klanten in het datacenter.

Lees meer