ICT Valley

Nieuws

De master spreekt

Het vakgebied Business Process Management maakt grote ontwikkelingen door, maar stieken is er eigenlijk weinig veranderd. Daarom organiseert de Hogeschool Utrecht samen met Bvolve het evenement: 'De master spreekt over de harde realiteit en de toekomst van BPM'.

Lees meer

Industrie 4.0 begint met opleiding en software

Bij Smart Manufacturing draait het om ketensamenwerking en digitalisering van processen. Wanneer maakbedrijven hun processen Smart willen maken, zijn aan de voorkant van het hele proces opleiding en software nodig. Geen goed opgeleid personeel en losse softwaresystemen staan het nieuwe werken volgens Industrie 4.0 in de weg. STODT en Bemet bieden samen de oplossing.

Lees meer

ICT Borrel in Barneveld: Reserveer 15 december 2016 in uw agenda!

Wat: ICT-borrel
Wanneer: Donderdag 15 december
Tijdstip: 17.30u - 20.00u
Waar: Schaffelaartheater, Theaterplein 1, 3772 KX Barneveld

Lees meer

ICT Ondernemer Hillstart Business Intelligence wint ook FD Gazelle Award

Tweemaal feest bij Hillstar deze week. Nadat zij vorige week te horen kregen dat zij ICT Ondernemer van 2016 van Veenendaal zijn, hebben zij nu ook de FD Gazelle Award gewonnen. Ze behoren daarmee tot een van de snelst groeiende bedrijven van Nederland. ‘Ik ben apetrots op ons team. Wij zijn dagelijks bezig met het verbeteren van actiegerichte inzichten bij onze klanten, in vakjargon noemen we dat Business Intelligence (BI). Als je dan zulke prijzen wint, dan is dat heel leuk om daar met zijn allen even bij stil te staan. Het is voor ons een kroon op het werk dat wij verzetten’, aldus Klaas Mollema, directeur bij Hillstar.

Lees meer

ICT Campus is van start gegaan!

De ICT Campus is van start gegaan! De Campus verbindt het ICT-bedrijfsleven met de kennisinstellingen in de regio FoodValley. Het faciliteert en sponsort hen bij innovatieve ICT-oplossingen. Hiermee wordt versnelling van groei en vernieuwing van het ICT-bedrijfsleven in de regio FoodValley gerealiseerd.

Lees meer

Cloudopleider.it en Burogrijs ontwikkelen samen opleiding tot Certified Cloud Technology Professional

Cloudopleider.it heeft samen met Burogrijs een compacte training op hbo-niveau ontwikkeld die bestaat uit een opleiding tot Certified Cloud Technology Professional, gecombineerd met 21e-eeuwse vaardigheden.
Op dit moment starten er 3 groepen werkloze ICT-ers met de training, georganiseerd i.s.m. Werkgeversservicepunten FoodValley, Midden-Utrecht en Midden-Gelderland. Vanaf november komen zij beschikbaar voor een passende functie.

Lees meer

Alles over het starten van een onderneming [gratis startersdag]

Op dinsdag 1 november 2016 organiseert Startersdagen.com in samenwerking met de gemeenten Veenendaal en Rhenen en Rabobank Vallei en Rijn een gratis Startersdag in het gemeentehuis van Veenendaal. De dag is bedoeld voor oriënterende starters, starters en jonge ondernemers.

Lees meer

Kom naar de FoodValley Ondernemersmanifestatie op 27 oktober

Willen we FoodValley tot een succes maken voor iedereen in de regio, zullen we moeten investeren. Vooral in samenwerking. Kennis wordt toegepast als mensen gaan samenwerken. Ondernemers met ondernemers. Onderwijs en bedrijven. Overheid en markt. We hebben geleerd dat dit niet vanzelf gaat.

Lees meer

Persbericht: Arnoud Leerling start als programmamanager bij ICT Valley

VEENENDAAL, 19 SEPTEMBER 2016 - Het Bestuur van ICT Valley deelt mee dat Arnoud Leerling vanaf vandaag start als programmamanager bij ICT Valley. ICT Valley is een netwerkorganisatie waarin de 100 grotere ICT-bedrijven uit de FoodValley regio met elkaar samenwerken.

Arnoud Leerling is inmiddels, ook voor het bedrijfsleven, een bekend gezicht in de regio. Als netwerker was hij intensief betrokken bij communicatie, marketing en acquisitie voor de FoodValley. Vanaf heden wordt hij voor twee dagen per week door de Regio FoodValley gedetacheerd bij Stichting ICT Valley voor het project ICT Campus.   

Lees meer

Groeikansen in FoodValley door komst van het Amerikaanse 'Blackline'

Participatiemaatschappij Oost Nederland NV (PPM Oost) heeft haar belang in Runbook Company verkocht aan het Amerikaanse Blackline. Runbook Company uit Ede is wereldwijd actief in de ontwikkeling en verkoop van innovatieve softwareplatforms voor financiële specialisten van bedrijven. Blackline is een gerenommeerde aanbieder van soortgelijke platforms uit Amerika. Runbook Company verwacht door de toetreding van Blackline de ontwikkeling te kunnen versnellen en verder te kunnen groeien. Het bedrijf blijft gevestigd in Ede.

Lees meer