ICT Valley

Nieuws

aankondiging Diner Pensant

ICTValley en DCValley organiseren op maandag 30 oktober een Diner Pensant in de Wageningsche Berg voor een groep ondernemers, CEO's en influencers uit de regio*. Het verbinden van mensen, bedrijven, kennis en technologie staat bovenaan de agenda. Kenmerkend voor de ICT-bedrijven in de FoodValley is de onderlinge samenwerking. Door verdere verdieping en samenwerking kan de regio een onderscheidende positie creëren in Nederland. 

Lees meer

Project met Internet of Things van start in het ICT LAB

Op maandag 11 september zijn een viertal studenten van de Hogeschool Utrecht, van start gegaan met een project rondom Internet of Things. Met deze nieuwe technologie ontstaan er mogelijkheden om de fysieke wereld (m.b.v. sensoren, regelaars én draadloze netwerken) via het Internet te verbinden met de bestaande digitale ICT wereld. 

Lees meer

DB&P neemt subsidiebureau RTE adviesgroep over

ICT Valley partner DB&P neemt subsidiebureau RTE adviesgroep over. Na de overname van crowdfundingplatform Investormatch in 2016 is nu de beurt aan RTE. Hiermee haalt DB&P extra expertise in huis met als resultaat een uitbreiding van de complete financieringsmix. 

Lees meer

VONK360 als uitvalsbasis voor DCVALLEY

Op de grens van Ede en Veenendaal wordt een modern datacenter ontwikkelt door DCVALLEY. Hiervoor zijn op dit moment de voorbereidingen voor de bouw in volle gang. Het datacenter wordt de grootste en meest duurzame versie in de regio. Deniz Arslan (Commrecieel Manager) en Vincent Wammes (Managing Director) vestigen hun organisatie in VONK360. Dé plek waar ICT-ondernemers, start-ups en studenten elkaar ontmoeten.

Lees meer

Veenendaal als hét landelijke ICT-centrum voor Food, Health en Tech

Veenendaal en omgeving vormt in 2025 landelijk het ICT-centrum voor Food, Health en Tech. Met de ondertekening van een convenant tussen bedrijfsleven, onderwijs en overheid komt die doelstelling steeds dichterbij. Na een positieve eerste fase van het ICT Campusprogramma gaan de partners door naar de volgende fase, waarbij zij gezamenlijk en in cofinanciering de ICT Campus verder uitbouwen. Woensdag 28 juni werd in Vonk360, de ontmoetingsplek voor de ICT Campus activiteiten, deze mijlpaal feestelijk gevierd.

Lees meer

De master spreekt

Het vakgebied Business Process Management maakt grote ontwikkelingen door, maar stieken is er eigenlijk weinig veranderd. Daarom organiseert de Hogeschool Utrecht samen met Bvolve het evenement: 'De master spreekt over de harde realiteit en de toekomst van BPM'.

Lees meer

Industrie 4.0 begint met opleiding en software

Bij Smart Manufacturing draait het om ketensamenwerking en digitalisering van processen. Wanneer maakbedrijven hun processen Smart willen maken, zijn aan de voorkant van het hele proces opleiding en software nodig. Geen goed opgeleid personeel en losse softwaresystemen staan het nieuwe werken volgens Industrie 4.0 in de weg. STODT en Bemet bieden samen de oplossing.

Lees meer

ICT Borrel in Barneveld: Reserveer 15 december 2016 in uw agenda!

Wat: ICT-borrel
Wanneer: Donderdag 15 december
Tijdstip: 17.30u - 20.00u
Waar: Schaffelaartheater, Theaterplein 1, 3772 KX Barneveld

Lees meer

ICT Ondernemer Hillstart Business Intelligence wint ook FD Gazelle Award

Tweemaal feest bij Hillstar deze week. Nadat zij vorige week te horen kregen dat zij ICT Ondernemer van 2016 van Veenendaal zijn, hebben zij nu ook de FD Gazelle Award gewonnen. Ze behoren daarmee tot een van de snelst groeiende bedrijven van Nederland. ‘Ik ben apetrots op ons team. Wij zijn dagelijks bezig met het verbeteren van actiegerichte inzichten bij onze klanten, in vakjargon noemen we dat Business Intelligence (BI). Als je dan zulke prijzen wint, dan is dat heel leuk om daar met zijn allen even bij stil te staan. Het is voor ons een kroon op het werk dat wij verzetten’, aldus Klaas Mollema, directeur bij Hillstar.

Lees meer

ICT Campus is van start gegaan!

De ICT Campus is van start gegaan! De Campus verbindt het ICT-bedrijfsleven met de kennisinstellingen in de regio FoodValley. Het faciliteert en sponsort hen bij innovatieve ICT-oplossingen. Hiermee wordt versnelling van groei en vernieuwing van het ICT-bedrijfsleven in de regio FoodValley gerealiseerd.

Lees meer