HSO introduceert ConnectedWork en combineert persoonlijke werkplek met bedrijfsapplicaties

work.jpg

Veenendaal, 23 juni 2016HSO introduceert een browser-gebaseerde werkplek die Microsoft en andere bedrijfsapplicaties integreert. Met ConnectedWork werken gebruikers in slechts één omgeving en worden alle handelingen automatisch doorgevoerd in de onderliggende systemen. Hierdoor worden zij vele malen productiever, zijn alle processen volledig geadministreerd en worden fouten geminimaliseerd. Deze volledig gepersonaliseerde werkplek, gebaseerd op onder andere Office 365, integreert de dagelijkse activiteiten van de gebruiker in één overzichtelijke omgeving. Met ConnectedWork is het mogelijk om naast Microsoft Dynamics & Office-applicaties ook persoonlijke en andere bedrijfstoepassingen toe te voegen. HSO biedt als eerste Dynamics partner in Nederland dit concept aan.

Automatiseren van routinematige handelingen

HSO ConnectedWork is meer dan een online werkplek die het mogelijk maakt om plaats-, tijd- en device-onafhankelijk te werken. De meerwaarde zit in het automatiseren van repeterende activiteiten en het verbinden van processen uit onderliggende bedrijfsapplicaties. Met ConnectedWork geeft HSO invulling aan de toenemende vraag van klanten naar innovatieve werkplekconcepten die voldoen aan de eisen van de huidige generatie medewerkers.

Hans Broer, Marketing Manager bij HSO: “De gebruiker wil zijn werk zo gemakkelijk mogelijk uitvoeren, software moet hier dienend aan zijn. Met deze oplossing worden alle acties van de gebruiker direct bijgewerkt in de onderliggende systemen. Neem bijvoorbeeld een salesmedewerker. Klantcontacten komen automatisch in het CRM-systeem, offertes worden opgeslagen in het DMS en orders worden automatisch doorgevoerd in het ERP-systeem. De medewerker hoeft geen moment zijn ConnectedWork-omgeving te verlaten en is verzekerd dat zijn acties en daaraan verbonden processen doorvloeien in de juiste systemen. Daarnaast profiteren gebruikers van ConnectedWork van het feit dat ze één partner en aanspreekpunt hebben voor alle bedrijfsapplicaties.”

Marco van Lieverloo, Business Solutions Lead bij Microsoft Nederland: “De uitspraak van onze CEO Satya Nadella dat Microsoft een ‘productivity and platform company’ is, heeft HSO goed begrepen. Zij heeft een unieke cloud-propositie weten neer te zetten. Hiermee wordt de productiviteit van eindgebruikers enorm verhoogd. HSO handelt daadwerkelijk vanuit het perspectief van de business.”

Over HSO

HSO is sinds 1989 een Microsoft Solution Integrator en uitgegroeid tot een succesvol ICT-bedrijf met meer dan 500 medewerkers en vestigingen in Europa, Noord-Amerika en Azië. HSO houdt zich bezig met implementatie, beheer, optimalisatie en onderhoud van Microsoft Dynamics AX, Microsoft Dynamics CRM, SharePoint, Office 365 en BI-oplossingen. Dat doet HSO voor zowel Nederlandse organisaties als voor wereldwijd opererende multinationals in de branches retail, groothandel, industrie en technische en zakelijke dienstverleners. HSO behoort tot de Microsoft Dynamics Inner Circle en is in het trotse bezit van het predicaat ‘Meest klantgerichte partner van Microsoft’. Meer informatie over HSO is te vinden op http://www.hso.com/nl of volg HSO op Twitter via @HSO_NL

Meer informatie
Marcommit
Tobias Pasma
035-5822730
hso@marcommit.nl

Share this post: