3 voordelen van vacatures uitzetten via ICT Valley

Vacatures vervullen zich niet meer vanzelf. Tegenwoordig moeten bedrijven actiever de boer op om een goede kandidaat te vinden, vooral bij ICT-vacatures.

ICT Valley biedt bedrijven de kans hun vacatures op haar platform te zetten. Dat heeft de volgende 3 voordelen:

1.      Branding voor IT-bedrijven

Het helpt bedrijven om hun branding neer te zetten, je vist in een bredere vijver dan bij een vacature op je eigen websites. Steeds meer bedrijven zijn actief bezig met hun eigen branding als werkgever: employer branding genaamd. Hierin laat je zien wie je bent als werkgever. Door jezelf op een platform als ICT Valley te laten zien, laat je zien dat je een netwerker bent en dat je je verbonden voelt met deze regio. Dat is een interessant signaal voor een ICT-medewerker of developer die zijn of haar reistijd wil beperken.

2.      Gratis link naar eigen bedrijf

ICT Valley bundelt de vacatures uit de regio. Deze service is beschikbaar voor alle bedrijven die deelnemen aan ICT Valley. In tegenstelling tot andere vacatureplatformen is ICT Valley ook onafhankelijk. Alle bedrijven hebben ook een link met een nette introductie naar het bedrijf zelf. Dit draagt meteen bij aan de vindbaarheid via Google, want het bedrijf heeft meteen een backlink naar de eigen site.

3.      Resultaat

Helpt het wel? Al enige tijd staan er vacatures op ICTValley.nl en met gepaste trots kunnen we melden dat verschillende bedrijven al geslaagd zijn via ons platform. Plaatsing op ICT Valley geeft meer kans op een kandidaat uit de regio. Iemand uit Limburg kijkt niet zo snel op een plaatselijke website. Terwijl het voor kandidaten uit de regio juist makkelijker is.

Het plaatsen van vacatures is gratis toegankelijk voor alle bedrijven die deelnemen aan ICT Valley. ICT Valley is een samenwerking van ICT-bedrijven in de regio Foodvalley. Door het delen van kennis en ervaring versterkt ICT Valley zowel bedrijven als scholen, overheden en professionals.

Share this post: