ICT Valley

blog

Nieuwsblog: betere bescherming online aankopen, van bi naar ai en opkomende markten het meest digitaal volwassen

Er kwamen deze week weer een aantal interessante tech-nieuwtjes naar buiten. We delen ze hier met u. In dit blog leest u over een betere bescherming voor online aankopen, van bi naar ai en opkomende markten die het meest digitaal volwassen zijn. 

Lees meer

Video: ICT Valley levert groei en bloei

2019 begonnen we met een interessante ICT Borrel, georganiseerd door ICT Valley. ICT Valley levert bedrijven in de Foodvalley groei en bloei. Boudewijn van Achter vertelt meer hierover in onderstaande video. 

Lees meer

Nieuwsblog: tech-ontwikkelingen in 2019, onderzoek naar ICT-werkgevers en het datalandschap van morgen

Deze week zetten we weer een aantal tech-nieuwtjes voor u op een rij. In dit nieuwsblog leest u over de voorkeur voor menselijk contact bij consumenten, een groot onderzoek naar werkgevers en opleiders in de ICT en over de nieuwste tech-ontwikkelingen in 2019. 

Lees meer

Video: ICT Borrel met AIESEC Wageningen

In december waren studenten van AIESEC Wageningen aan het woord tijdens de ICT Borrel. Hoe dat was? Dat ziet u in onderstaande video! 

Lees meer

Nieuwsblog: de meest spraakmakende datalekken en 5 redenen waarom RPA-implementaties mislukken

Allereerst wensen we u het allerbeste voor 2019! Ook dit jaar houden we u graag op de hoogte van de laatste nieuwtjes en ontwikkelingen op het gebied van technologie. In dit eerste blog van het jaar leest u over redenen waarom RPA-implementaties mislukken, een eigen mobiele netwerk voor de Duitse staat en de 5 meest spraakmakende datalekken van 2018. 

Lees meer

Nieuwsblog: maak je IT-carrière klaar voor de toekomst en tips voor een succesvolle transformatie met AI

Ook deze week delen we weer een aantal interessante ICT-nieuwtjes met u. In dit nieuwsblog: Maak uw IT-carrière klaar voor de toekomst, 8 strategische stappen voor een succesvolle transformatie met AI en de Nederlandse breedbandmarkt is in Q3 gegroeid naar 7,48 miljoen aansluitingen. 

Lees meer

Oproep aan ICT-bedrijven in de Foodvalley: Sollicitatiegesprek

In september is de CHE gestart met de HBO-ICT opleiding. Medio volgend jaar staat het voeren van sollicitatiegesprekken op het programma. Hiermee leren 1e jaars ICT studenten zich presenteren voor een functie waartoe de opleiding HBO-ICT opleidt.

Lees meer

Oproep aan ICT-bedrijven in de Foodvalley: Praktijkoriëntatie

In september is de CHE gestart met de HBO-ICT opleiding. Begin volgend jaar staat een praktijkoriëntatie op het programma. Het doel is om 1e jaars ICT studenten een beeld te laten krijgen van één of meerdere functies waartoe de opleiding HBO-ICT opleidt.

Lees meer

Nieuwsblog: privacyklachten over ict-bedrijven, de impact van big data en de nieuwste veiligheidstrends

Ook deze week delen we weer een aantal interessante ict-nieuwtjes met u. In 2018 is er veel geschreven over privacy en de AVG. Niet gek dus dat veel mensen aan het eind van het jaar terugblikken en kijken hoe het er nu voorstaat met onze privacy. Opvallend: de Autoriteit Persoonsgegevens kreeg in 2018 veel privacyklachten over ict-bedrijven! Meer over deze klachten en andere ict-nieuwtjes leest u in dit blog! 

Lees meer

4 tips voor multisite zakelijke wifi

Veel organisaties groeien, met of zonder groeistrategie. Eén ding is duidelijk: groeien is leuk en positief. Groei vraagt ook om een nieuwe kijk op uw WiFi-netwerk. Want meer medewerkers en meer vestigingen betekent ook meer eisen en wensen. Ik geef u 4 tips voor een groeibestendig WiFi-netwerk. 

Lees meer