ICT Valley

blog

Microsoft stopt met Windows 7, en nu?

Bijna tien jaar, zo lang is Windows 7 al weer op de markt. Toen het uitkwam heeft Microsoft al bekend gemaakt het besturingssysteem tien jaar te ondersteunen. Dat betekent dat deze ondersteuning bijna afloopt. Per 14 januari 2020 om precies te zijn. Naast Windows 7 verloopt dan ook de ondersteuning voor Windows Server 2008 R2 en Exchange 2010. Wat betekent dit voor u?

Lees meer

Elimineer verborgen kosten in uw organisatie

Ik focus in dit blog op verborgen kosten in samenhang met het thema bereikbaarheid.

Als eigenaar weet u dat het geld kost: de keren dat een klant tevergeefs belt. Onbereikbaarheid is niet alleen maar irritant. Denk ook eens aan de kosten die een lage efficiency met zich meebrengt. En de kosten van gemiste businesskansen.

Lees meer

3 voordelen van vacatures uitzetten via ICT Valley

Vacatures vervullen zich niet meer vanzelf. Tegenwoordig moeten bedrijven actiever de boer op om een goede kandidaat te vinden, vooral bij ICT-vacatures.

Lees meer

Video: Online succesbrengers

Donderdag 21 maart vond de ICT Borrel plaats bij Het Nieuwe Web in Ede. Directeur Maikel Rondon vertelde hier over de online succesbrengers waarmee Het Nieuwe Web ondernemers helpt om meer omzet te halen door het gebruik van techniek. Bekijk de video voor een korte samenvatting. 

Lees meer

Nieuwsblog: betere bescherming online aankopen, van bi naar ai en opkomende markten het meest digitaal volwassen

Er kwamen deze week weer een aantal interessante tech-nieuwtjes naar buiten. We delen ze hier met u. In dit blog leest u over een betere bescherming voor online aankopen, van bi naar ai en opkomende markten die het meest digitaal volwassen zijn. 

Lees meer

Video: ICT Valley levert groei en bloei

2019 begonnen we met een interessante ICT Borrel, georganiseerd door ICT Valley. ICT Valley levert bedrijven in de Foodvalley groei en bloei. Boudewijn van Achter vertelt meer hierover in onderstaande video. 

Lees meer

Nieuwsblog: tech-ontwikkelingen in 2019, onderzoek naar ICT-werkgevers en het datalandschap van morgen

Deze week zetten we weer een aantal tech-nieuwtjes voor u op een rij. In dit nieuwsblog leest u over de voorkeur voor menselijk contact bij consumenten, een groot onderzoek naar werkgevers en opleiders in de ICT en over de nieuwste tech-ontwikkelingen in 2019. 

Lees meer

Video: ICT Borrel met AIESEC Wageningen

In december waren studenten van AIESEC Wageningen aan het woord tijdens de ICT Borrel. Hoe dat was? Dat ziet u in onderstaande video! 

Lees meer

Nieuwsblog: de meest spraakmakende datalekken en 5 redenen waarom RPA-implementaties mislukken

Allereerst wensen we u het allerbeste voor 2019! Ook dit jaar houden we u graag op de hoogte van de laatste nieuwtjes en ontwikkelingen op het gebied van technologie. In dit eerste blog van het jaar leest u over redenen waarom RPA-implementaties mislukken, een eigen mobiele netwerk voor de Duitse staat en de 5 meest spraakmakende datalekken van 2018. 

Lees meer

Nieuwsblog: maak je IT-carrière klaar voor de toekomst en tips voor een succesvolle transformatie met AI

Ook deze week delen we weer een aantal interessante ICT-nieuwtjes met u. In dit nieuwsblog: Maak uw IT-carrière klaar voor de toekomst, 8 strategische stappen voor een succesvolle transformatie met AI en de Nederlandse breedbandmarkt is in Q3 gegroeid naar 7,48 miljoen aansluitingen. 

Lees meer