SucceedIT introduceert EazyStock in Nederland

SucceedIT, lid van ICT Valley, introduceert EazyStock in Nederland. EazyStock is een krachtige en betaalbare voorraadmanagement oplossing die eenvoudig gekoppeld wordt aan uw ERP of WMS oplossing.

EazyStock wordt ingezet voor vraagvoorspelling, voorraadbeheer en het maken van inkoopvoorstellen. In de praktijk zijn besparingen op uw voorraad tot 30% mogelijk, daarnaast realiseert u efficiency verbetering in uw logistieke proces en neemt uw klanttevredenheid toe door een hogere uitlevergraad.

Vooruitstrevende kleine en middelgrote bedrijven in handel en industrie worden nog te vaak beperkt in hun wens voorraadbeheer te optimaliseren; mogelijk herkent u zich in de volgende pijnpunten van voorraadbeheer:

  • Te hoge voorraden
  • Te lage uitlevergraad aan klanten
  • Veel verstoringen in uw logistieke proces
Door de komst van deze flexibele en betaalbare software voor voorraadoptimalisatie in de Cloud liggen verbeteringen ook voor u binnen handbereik. Lagere voorraden, hogere klanttevredenheid en rust in uw logistieke processen zijn goed voor uw kaspositie, omzet en winstmarge.

Innovatieve bedrijven in Zweden, Engeland en Duitsland hebben EazyStock al ontdekt, maak nu ook kennis met de mogelijkheden van EazyStock in Nederland!

Share this post: