ICT verbindt opnieuw op tiende ICT borrel

Veenendaal, 27 februari 2014

Op de eerste verdieping bij Zeldzaam knapperde het haardvuur aan de wand. De kachel zelf stond laag want er werden veel mensen verwacht. De planning was gericht op circa 100 man, maar met 70 mannen en vrouwen binnen zou het ook gezellig worden. En dat bleek te kloppen.

Omstreeks half zes stroomden de eerste bezoekers toe. Ditmaal kwamen zij af op de borrel en het bittergarnituur dat genuttigd kon worden dankzij de sponsor van de avond AFAS uit Leusden. Rik ten Wolde de marketing manager was zelf aanwezig, om de sfeer te proeven en geïnteresseerden iets meer over deze sterk groeiende familieonderneming te vertellen. Vooral zij oproep dat AFAS nog diverse vacatures heeft openstaan was niet tegen dovenmans oren gezegd.

Toen omstreeks 18.00 uur meer dan 50 personen binnen waren nam Driek Geurtsen, de voorzitter van ICT Valley, kort het woord. Hij deed een aantal mededelingen waarvan de belangrijkste was dat  de Bedrijven Kring Veenendaal, van oudsher de initiator, met ingang van  2014  toestaat dat ICT Valley de ICT borrel samen met Promotie Veenendaal organiseert, mits zij het evenement in stand houden en mogelijk zelfs uitbreiden.

Gezien de vele gesprekken en de opgewekte sfeer kan van een geslaagde avond gesproken worden. Het is verwonderlijk hoe accountants, advocaten, accountmanagers, BI analisten, Beheerders, Coaches, Game en Web Ontwikkelaars, Ondernemers en ZZP/ers zonder schroom kennis uitwisselen. Pas na 20.00 uur verlieten de laatste gasten het etablissement.

Gezien de namen en adressen op de visitekaartjes kan geconcludeerd worden dat deze ICT borrel aan een behoefte voldoet en dat mensen van uiteenlopende beroepsgroepen, allen met geloof in het innovatieve karakter van ICT, elkaar weer beter hebben leren kennen.

Ditmaal  kwamen de  mensen uit Barneveld, Bennekom, Bunschoten, Ede, Leusden, Opheusden, Oosterbeek, Renswoude, Soest, Terneuzen, Utrecht, Veenendaal, Voorthuizen, Wageningen.


Driek Geurtsen

 

Share this post: