Symposium ICT en Recht: Sneak preview

Weer een fijn vooruitzicht voor alle ICT liefhebbers, het symposium ICT en Recht op 22 april in het Gemeentehuis van Veenendaal. Ik ben blij dat ik hieraan deel mag nemen als gastspreker tussen de indrukwekkende sprekers die aanwezig zijn. Een dag waar ICT’ers, hoop ik, heel veel voordeel aan hebben.

Belangrijke onderwerpen
Het symposium is een mooi initiatief om de vele mogelijkheden van ICT en Recht goed onder de aandacht te brengen. De onderwerpen zijn erg actueel en van groot belang voor de ICT’ers. Bijvoorbeeld broncode deponering. Op het Symposium ga ik u de notariële software escrow regelingen verduidelijken, waarmee het intellectueel eigendom optimaal beschermd is en de leverancier broncode veilig kan deponeren.

Boeiende sprekers
Tijdens het symposium spreek ik tussen prominente sprekers op het Gebied van ICT en Recht. De opening verzorgt de heer Verloop, wethouder Economische Zaken van Veenendaal.

Drs. Auke van der Meer namens Deloitte over relevante fiscale aspecten voor ICT bedrijven en de mogelijkheden die daar liggen op het gebied van Research & Development m.b.t. fiscale regelingen.

Software Borg, het bedrijf dat al meer dan twintig jaar oplossingen biedt aan bedrijven en overheden op het gebied van Continuïteit & Preventie in de IT sector, is ook aanwezig. Beëdigd Informaticadeskundige Henri  Hensen is oprichter van Software Borg en mede-oprichter van de Nederlandse Vereniging van Beëdigde Informaticadeskundigen en vertelt u alles over dit onderwerp.

Mr. Dr. C.N.J. de Vey Mestdagh. Associate Professor of Law en ICT, is universitair hoofddocent bij de vakgroep Rechtstheorie en (mede)oprichter van de opleiding Recht & ICT op de Rijksuniversiteit Groningen, die in Nederland uniek is. Need I say more?

Dus blokkeer uw agenda op 22 april aanstaande vanaf 14:15 tot 19:00 (mits u in bent voor een borrel, het programma duurt tot 17:00) en dan zie ik u daar!

Met vriendelijke groet,

 

Uw IT-Notaris, Roland Ottens.
Ottens IT-notaris         Klik hier om in te schrijven voor het  Symposium ICT en Recht

Share this post: