[Evenement] Kansen voor Nederlandse ICT-bedrijven op de Duitse markt

Afgelopen week heeft u op onze blog kunnen lezen over succesvol ICT ontwikkelen over de grens. In aansluiting daarop is dit evenement misschien iets voor u.

Op dinsdag 15 juli organiseert Gateway to Germany de laatste ExportBorrel Duitsland vóór de zomervakantie. Het thema voor deze borrel luidt:

Kansen voor Nederlandse ICT-bedrijven op de Duitse markt

Tijdens deze bijeenkomst worden bezoekers geïnformeerd over:

  • De Duitse markt voor ICT
  • Wat verwachten klanten en hoe maken zij hun keuzes?
  • Hoe zitten wederverkopers in elkaar? Wat kunnen zij voor u betekenen?
  • Hoe verkoop ik in Duitsland?
  • Wat zijn de belangrijkste succesfactoren?

De gastspreker is Jeroen Morrenhof, CEO van FRISS fraud & risk solutions. Tijdens de ExportBorrel zal hij vertellen over zijn Duitsland ervaringen. Verder zal de gastspreker een toelichting geven op zijn keuze om een Duitse business development manager in dienst te nemen en wat daarbij komt kijken.

De ExportBorrel vindt plaats op het kantoor van Gateway to Germany in “Het Hoogeland” aan de Museumlaan 2 te Utrecht-Oost.  Inloop is vanaf 17 uur en deelname is kosteloos. U kunt zich aanmelden per email aan Christel de Back (christel at g2g.nl).

Deelname is voorbehouden aan bedrijven met exportplannen richting Duitse markt. Dienstverleners zijn welkom, wanneer zij een introducé meenemen die aan deze voorwaarde voldoet.

Meer informatie over de ExpertBorrel vind u in het document hieronder (klik om te vergroten):

Share this post: