ICT Valley gaat op bedrijfsbezoek: welke leden doen mee?

O, kom er eens kijken…

Wie van ons heeft geen gevoel bij deze woorden? Zij beschrijven een spannende tijd voor ons allen als (klein) mens. Toch wil ik in dit jaargetijde niet terug verwijzen naar de decembermaand, maar uw aandacht vragen voor de komende tijd.

ICT Valley wil vaker naar buiten

We vinden dat onze leden daar recht op hebben. We weten namelijk dat als je op bedrijfsbezoek bent geweest je enthousiast thuis komt. Pas achter de deur van een bedrijf en aan de tafel bij de directie blijkt wat voor interessante zaken bedrijven bezighouden. Pas daar hoor en zie je wat  er zoal bedacht en gerealiseerd wordt. Zaken waar de gewone man geen weet van heeft. Door goed geïnformeerd te worden, ervaar je het verschil tussen ondernemers en ondernemingen.

ICT bedrijven in de regio houden zich te stil

Mogelijk is het onze aard maar over het algemeen zijn wij te bescheiden over de zaken die ons bezig houden. We houden niet van opscheppen. Maar vergeten we dan niet dat kennisdelen en inzicht verschaffen mensen blij maakt en voor nieuwe kansen zorgt?

Zou het niet beter zijn als we de deur openzetten om anderen te laten zien waar toe wij instaat zijn?

Als u de mening bent toegedaan dat uw bedrijf waardevolle zaken kan tonen en het nuttig vindt dat geïnteresseerde mensen uw bedrijf bezoeken om  te kijken te luisteren en beter te begrijpen waardoor ze enthousiaster naar huis gaan. Dan kunt u zich voor een bedrijfsbezoek aan melden bij Boudewijn van Achter: boudewijn.van.achter@ictvalley.nl

Ik kom graag naar u toe om een en ander goed voor te bereiden. Vooralsnog plannen we 4 bezoeken op jaarbasis. Zorg dat u er één van bent.

Boudewijn van Achter
Bestuurslid ICT Valley
Telefoon 06-53668357

Share this post: